Casamicciola naar Procida Veerboot

De Casamicciola Procida veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SNAV veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 20 minuten Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 14 keer per week en duurt 30 min.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Casamicciola Procida route tussen Gulf of Napoli en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Casamicciola - Procida Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Casamicciola Procida tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Casamicciola Procida boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Casamicciola Gids

Casamicciola Terme is een gemeente in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania, gelegen in het noordelijke deel van het eiland Ischia. Casamicciola ligt langs de noordelijke kust van het eiland tussen Forio en Ischia Porto en is de thuisbasis van de kleinere dorpen van Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella en Piazza Maio. Casamicciola is het best bekend om zijn thermale baden en natuurlijke bronnen zoals Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni en La Rita, maar ook om zijn mooie winkels en cafés zoals Calise en ook restaurants waar u van traditionele Ischian gerechten kunt genieten.
Draagvleugelboten en veerboten maken hun weg heen en weer naar het vasteland van Italië in Napels vanuit de mooie haven van Casamicciola, die ook een jachthaven en verwelkomt een aantal glamoureuze jachten.

Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.