Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3307 routes vanuit 697 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Austria

De Republiek Oostenrijk is een land in Midden-Europa. Het grenst aan Duitsland en Tsjechië in het noorden, Slowakije en Hongarije in het oosten, Slovenië en Italië in het zuiden, en Zwitserland en Liechtenstein in het westen.

Oostenrijk is een grotendeels bergachtig land vanwege zijn ligging in de Alpen. Een gedeelte van de Centrale Oostelijke Alpen, Noordelijke Kalkalpen en Zuidelijke Kalkalpen behoort tot Oostenrijk. Van de totale oppervlakte van Oostenrijk, op slechts ongeveer een vierde kan worden beschouwd als laag gelegen, en slechts 32% van het land is lager dan 1640 meter. De hoge bergachtige Alpen in het westen van Oostenrijk vormen enigszins lage landen en vlakten in het oosten van het land.

Voor al haar landelijke charme en voorliefde voor de dagen van het rijk, toen Wenen in het midden van de vast was, multinationale Habsburgse dynastie, Oostenrijk is tegenwoordig zeer modern, schoon, efficiënt en bij uitstek beschaafd, met een gelijkmatig uitstekende toeristische voorzieningen.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

  • Twin City Liner
    • Prijsaanvraag

Routes en havens in Austria