Zeebrugge naar Hull Veerboot

De Zeebrugge Hull veerdienst verbindt België met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuten.

Zeebrugge Hull vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Zeebrugge - Hull Veerbootmaatschappij

 • P&O Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 14 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Zeebrugge Hull tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Zeebrugge Hull boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Zeebrugge Hull Veerboot klantenrecensies

 • "heen: zeebrugge- hull; terug :harwich-hoek van holland"

  Beste, Alles was prima in orde. De kwaliteit van de boot ( hutten etc) was op de terugreis ( Harwich-Hoek van Holland) een beter dan op de heenreis (Zeebrugge-Hull), maar we klagen niet. De reis was heel rustig en alles was prima geregeld. De ontscheping in Hoek van Holland kon iets beter, daar heeft het lang geduurd eer we van de boot konden en de douane waren gepasseerd. Voor ons was het in elk geval aangenaam en voor herhaling vatbaar. Wel vind ik dat wifi vrij beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen en op de gehele boot. Voor de prijs die er wordt betaald zou dit tegenwoordig een standaard dienst moeten zijn. Groeten, Bart

  'Bart' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Leuk begin en einde van vakantie."

  Plezierige manier om de overtocht naar Engeland te maken. Wij met auto. Ging uitstekend en verliep soepel. Aan boor gemoedelijke sfeer, prima gegeten, nette schone hut prima geslapen.

  'Johannes' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Holiday 2016"

  Dit is de 2e keer dat wij gebruik maken van de ferrie naar Hull - Wij zijn zonder meer heel tevreden van wat betreft de boottrip in zijn geheel Stiptheid was iedere keer perfect - alles hangt ook af van het weer ed- personeel vriendelijk tot heel vriendelijk - de slaapcabines en badkamer zijn proper - men vindt er alles wat nodig is en de catering vinden wij uitstekend Ja- zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen - wat wij ook al hebben gedaan

  'Wim' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Edinburgh"

  Well organised boarding. Allthough we thought it would feel like a long time on the sea, time flew fast. We especially liked the live music in the piano bar.

  'Bea' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder

Zeebrugge Gids

Zeebrugge is een dorp en haven gelegen aan de kust van België, aan de Noordzeekust. Vanwege de nabijheid van grote industriële steden in Europa, en vanwege de vervoersverbindingen, is het uitgegroeid tot een hub voor het verkeer uit alle richtingen. Zeebrugge is ook de belangrijkste vissershaven van België en de vismarkt gelegen is er een van Europa's grootste. De haven was de plaats van de Zeebrugge Raid op 23 april 1918, toen de Britse Royal Navy zet de Duitse binnenland marinebasis Brugge buiten werking. Admiraal Roger Keyes gepland en leidde de aanval die de Duitse batterijen bestormden en zonk de schepen in de haven aan de ingang van de basis te blokkeren voor de laatste zeven maanden van Wereldoorlog I.

Het merendeel van de passagiers die door de haven gebruiken komen met een luxe cruise of vertrekken vanuit de haven naar Hull en Rosyth, in het Verenigd Koninkrijk. De faciliteiten van de haven zijn onder andere enkele winkels, een café en comfortabele wachtruimtes.

Hull Gids

Kingston-upon-Hull, of gewoon Hull, is een drukke havenstad gelegen aan de samenvloeiing van de rivier de Hull en aan de monding van de Humber. Hull is de toegangspoort tot het hart van Engeland sinds de Romeinse tijd. De oorspronkelijke stad van Hull werd bedacht nadat koning Edward I (1272-1307) besloot hij een veilige haven van waaruit naar zijn legers die aan het vechten waren de Schotten te leveren die nodig is. Deze oase aan de rivier de Hull gemonteerd de rol perfect, evenals het hebben van een bloeiende import/export.

De Moderne Stad van Hull is groot en druk, is gemakkelijk gemaakt met een compacte lay-out, parkeerplaats en verkeersvrije straten, en een decor voor live-open-air entertainment tijdens de lente en de zomer. De haven heeft een van de meest opwindende en mooiste winkelcentra, met glas overdekte Princes Quay, wat letterlijk uit het water steegt. Als een van de regio's grootste winkelcentra, er zijn verbindingen tussen de oude en nieuwe delen van de stad, wat tot het hart van deze historische stad leidt, met een prachtig uitzicht op de vernieuwde havengebied.