Goedkope veerboten naar Italië via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Italië op onze Goedkope veerboten naar Italië pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Italië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Italië of exclusieve Italië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Italië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Italië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

GNV: bespaar 25% korting op nieuwe seizoenovertochten

Geplaatst:30 juni 2017 13:40 Veerbootmaatschappij: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci werkt regelmatig over de Middellandse Zee en boekingen zijn nu geopend tot 30 april 2018. U kunt nu dus alvast uw reis plannen tussen Frankrijk, Italië, Spanje, Tunesië, Marokko of de eilanden Sicilië en Sardinië.

Over Italië

Van alle Europese landen, Italië is misschien wel het moeilijkst te classificeren. Het is een moderne, geïndustrialiseerde natie. Het is de voorbode van stijl, de ontwerpers het voortouw met elk seizoen de mode. Maar is ook in gelijke mate een mediterraan land, met alle gevolgen van dien. De Italianen zijn sterk familie - georiënteerd, met de nadruk op de tradities en rituelen van de katholieke kerk, die, ondanks een groeiende scepsis onder de jeugd van het land, nog steeds het leven van mensen domineert om een onmiddellijk duidelijk graad.
Italië werd pas een eenheidsstaat in 1861 en, als gevolg daarvan, Italianen voelen zich vaak meer trouw aan hun regio dan de natie als geheel - iets te manifesteren in de verschillende keukens, dialecten, landschap en vaak wisselende levensstandaard. Ook is er natuurlijk een enorme culturele erfenis van het land - Alleen Toscane heeft meer geklasseerde historische monumenten dan welk ander land ter wereld, er zijn aanzienlijke resten van het Romeinse Rijk over het hele land, met name natuurlijk in Rome zelf, en elke regio behoudt zijn eigen overblijfselen van een artistieke traditie algemeen erkend als een van de rijkste ter wereld.