Herfstaanbieding: tot 15% korting op veerboten naar Engeland

Datum: 08 okt 2018 15:30 Bron: Stena Line

Herfstaanbieding: tot 15% korting op veerboten naar Engeland

Als je van plan bent om in de komende maanden Engeland te bezoeken, kun je tot 15% besparen door je Stena Line-overtochten te boeken bij Direct Ferries!

Deze aanbieding is geldig op de route Hoek van Holland - Harwich, op alle afvaarten vóór 19 December 2018. Of je nu met de auto of te voet reist, je krijgt 15% KORTING op enkele en retourtickets.

Deze aanbieding is geldig op Economy, Flexi en Premium tarieven... Een goed moment om te kiezen voor een upgrade! Wees snel, deze aanbieding is slechts enkele dagen geldig: zorg ervoor dat je je boeking vóór 18 November 2018 bevestigt.

Boek Nu

Let op: Voorwaarden zijn van toepassing. Alle tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid en beperkte ruimte. Aanbieding geldt voor enkele en retour overtochten, Economy-, Flexi- en Premium-tarieven. Korting is niet van toepassing op huisdieren, Stena Plus en aankopen / arrangementen aan boord. Aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of promoties. Aanbieding kan op elk moment worden ingetrokken. Alleen geldig voor nieuwe online boekingen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.be

FLASH AANBIEDING! Helsinki - Tallinn vanaf slechts €11 pp retour

Datum: 10 oktober 2018 Bron: Tallink Silja

Maak een overtocht tussen Finland en Estland met Tallink Silja en bespaar met deze geweldige FLASH-AANBIEDING door te boeken bij Direct Ferries!

EXCLUSIEF: tot 10% KORTING op Oostzee overtochten

Datum: 17 september 2018 Bron: Viking Line

Vaar met Viking Line over de Oostzee en bespaar tot 10% dankzij deze EXCLUSIEVE AANBIEDING, alleen beschikbaar bij Direct Ferries.

Zomer 2019: 30% korting voor alle GNV overtochten

Datum: 12 september 2018 Bron: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci heeft vele overtochten over de Middellandse Zee, al hun afvaarten zijn nu open voor boekingen tot eind september 2019!

10% KORTING op Nieuw-Zeelandse overtocht met Bluebridge

Datum: 10 september 2018 Bron: Bluebridge

Bespaar 10% KORTING op Bluebridge-overtochten door te boeken bij Direct Ferries.

2019: vaar met Grimaldi Lines over de Middellandse Zee

Datum: 01 september 2018 Bron: Grimaldi Lines

Je kunt beginnen met het plannen van je volgende vakantie aangezien Grimaldi Lines-overtochten nu te boeken zijn, met een vertrek tot eind mei 2019!

Sicilië, Marokko, Tunesië, Albanië: 25% KORTING met GNV

Datum: 31 augustus 2018 Bron: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci biedt verschillende overtochten over de Middellandse Zee aan en de meeste van hun afvaarten tot eind mei 2019 kunnen nu geboekt worden!

Ibiza - Formentera: tot 15% vroegboekkorting

Datum: 07 juni 2018 Bron: Trasmapi

Trasmapi is het toonaangevende passagiersveerbootbedrijf dat vaart tussen Ibiza en Formentera. Met meerdere dagelijkse overtochten, die slechts 30 minuten duren, is het absoluut perfect voor een dagtocht!