Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Overtochten van 2611 routes en 711 havens wereldwijd

Vertrouwd bij meer dan 2.5 miljoenen klanten.

Wij verzorgen meer dan 1.2 miljoenen overtochten / jaar

Wij vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Wales

Rijk aan geschiedenis en het schoonheid van de natuur, Wales heeft een cultuur die verschillend is van de rest van het Verenigd Koninkrijk. Reizigers voelen zich aangetrokken tot Wales door zijn prachtige landschap, de grote open ruimten van de prachtige nationale parken en de rijkdom van de geschiedenis en cultuur.

Wales ligt aan de westelijke oever van Groot-Brittannië, heeft drie Nationale Parken (inclusief de enige kust National Park in de UK), vijf gebieden met bijzonder schoonheid van de natuur, en slechts 3 miljoen mensen! En er is meer, twee talen, meer dan 400 kastelen, de grootste impressionistische kunstcollectie (na Parijs) en een landschap dat de mogelijkheden voor allerlei activiteiten biedt: zoals wandelen, fietsen, klimmen, golfen, mountainbiken, watersport, paragliding en veel meer.

Je kunt jezelf in een nationaal park vinden of op een World Heritage Site. Geniet stranden met gouden zand en een blauwe vlag, of een Premier Garden. Wanneer u Wales bezoekt, krijgt u de kans om meer te ontdekken en te verkennen .

Veel kunstenaars, dichters en schilders zijn geïnspireerd door Wales. Bezoek Wales, laat je inspireren!

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Irish Ferries
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line
  • Prijsaanvraag

Wales klantenrecensies

 • "beoordeling Oscar Wild van Irish ferrys"

  De vriendelijke stewards en stewardessen doen werkelijk alles om de reiziger te helpen en het naar hun zin te laten verlopen. Zowel op de dekken, restaurants en lounges is iedereen attentvol. Ook bij het stouwen van de voertuigen ( campingcar) wordt vriendelijk en profesioneel instructies gegeven, zodat alles rustig en vlot verloopt. Hoewel onze boot de terugreis met een uur vertraging begon ( technisch defect) werden we onmiddellijk ingelicht waarom en waren we toch op het juiste uur bij onze aankomst in Frankrijk.(een beetje vlugger gevaren tijdens de nacht) Kleine opmerking over de cabine. Bij de terugkeer veel lawaai s'nachts, daar deze boven de keuken was gelegen! Op de heenreis geen enkel geluid. Boot is een aanrader voor de oversteek naar Ierland.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte overboeking i.v.m storm"

  Alles was perfect geregeld, snelle afhandeling van alles en uitstekende verzorging aan boord !!! Frank Reijnders

  Lees meer Lees minder
 • "super overzet"

  het was een heel leuke overzet naar Ierland en terug. vriendelijk personeel goede accommodatie het eten lekker, en leuke optredens gezien op de terug reis !

  Lees meer Lees minder
 • "Oscar Wild experience"

  Prima, modern schip met alle gewenste faciliteiten. Behulpzaam personeel. Goed geequipeerde hut, zeer functioneel. In- en ontschepen vlot verlopen.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Ontdek hoe het is aan boord voordat u op reis gaat.

Schip gidsen, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Wales