Ventspils naar Travemunde Veerboot

De Ventspils Travemunde veerdienst verbindt Letland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 25 uur.

Ventspils Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Ventspils naar Travemunde Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Letland naar Duitsland pagina.

Ventspils - Travemunde Veerbootmaatschappij

 • Stena Line
  • 1 Afvaart / Week 25 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ventspils Travemunde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ventspils Travemunde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ventspils Travemunde Veerboot klantenrecensies

 • "Warm aanbevolen"

  De veerboot van Ventspils tot travemünde is zeer meegevallen. Stipt op tijd vertrokken en bij aankomst zeer vlug van de boot. Prima!

  'Jacques' reisde mee op de route Ventspils Travemunde met Stena Line aan boord de Stena Flavia

  Lees meer Lees minder

Ventspils Gids

De stad Ventspils is gelegen in het noordwesten van Letland, in de historische regio van Koerland en is de 6de grootste stad in het land. Het ligt aan de rivier de Venta en aan de Baltische Zee kust en is beroemd om zijn grote concerten, festivals en vele andere recreatieve en culturele evenementen die vele duizenden bezoekers trekt elk jaar. Tijdens de winter, de stad gastheer van de uitreiking van de Letse Radio uitzending "Muzikale Bank" en de televisie uitgezonden nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival. De stad herbergt ook het laatste concert van de Letse popmuziek poll "The Musical Hits" in Renka Tuin in juli van elk jaar. Ook op het tweede weekend van juli, de stad heeft de viering van de Sea Festival en op het eerste weekend van augustus, duizenden mensen bezoeken om deel te nemen aan het jaarlijkse Festival van de Stad. Voor de familie, Ventspils Adventure Park heeft een skipiste, een touw spoor, bobslee, BMX tracks, trampolines, Kiiken schommels, een zomer tubingbaan, en ander entertainment.

Belangrijker nog, de haven van de stad blijft ijsvrij en biedt veerdiensten naar Zweden en Duitsland.

Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck is een bijzonder schilderachtige stad beroemd om zijn vele gotische gebouwen en ook zijn smakelijke marsepein. Het is wellicht het meest bekend om zijn iconische 15e-eeuwse Holstentor gateway, die een waar sprookje uiterlijk, met twee cilindervormige torens heeft. Achter de Lubeck Holstentor, een stad van middeleeuwse charme wacht de bezoekers, waar ze zullen ontdekken vele historische gebouwen, zo veel zelfs dat Lübeck is vermeld als een World Heritage Site sinds het midden van de jaren 1980. Veel van de beste bezienswaardigheden in Lübeck ligt binnen de oude stad, beter bekend als de 'Altstadt'. Een deel van de stad is omringd door de rivier de Trave, en ligt op slechts een korte loopafstand van zowel het station (Hauptbahnhof) en het busstation. In de buurt, de enorme veerhaven ligt naast de Oostzee, in de voorstad van Travemunde, waar vindt u ook diverse gezellige zanderige beachfronts en een waar gevoel van kusttoerisme. Rond Lübeck en de vele openbare plein vindt u een scala aan historische bezienswaardigheden en opmerkelijke bezienswaardigheden te vinden. Van bijzonder belang is het 13e eeuwse stadhuis (Rathaus), de prachtige 12e-eeuwse Dom (kathedraal van Lübeck), de prachtige paleisachtige architectuur van Rantzau Castle (Schloss Rantzau), en de Heiligen Geist Hospital, het oudste ziekenhuis van Duitsland, daterend uit 1227.