Tunis naar Civitavecchia Veerboot

De Tunis Civitavecchia veerdienst verbindt Tunesië met Rome en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 25 uur Terwijl de Grimaldi Lines veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 19 uur.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Tunis Civitavecchia route tussen Tunesië en Rome. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tunis naar Civitavecchia Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Tunesië naar Rome pagina.

Tunis - Civitavecchia Veerbootmaatschappij

 • Grandi Navi Veloci
  • 1 Afvaart / Week 25 uur
  • Prijsaanvraag
 • Grimaldi Lines
  • 1 Afvaart / Week 19 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Tunis Civitavecchia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tunis Civitavecchia boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Tunis Civitavecchia Veerboot klantenrecensies

 • "Leuk reis met GNV splindid"

  Ik heb wel ervaren met GNV , ik reis nu bijna drie jaar met familie met gnv wij zijn Echt blij met schoon boot , mooie service en leuk mensen ....

  'Fatma' reisde mee op de route Tunis Civitavecchia met Grandi Navi Veloci aan boord de Splendid

  Lees meer Lees minder

Tunis Gids

Tunis is de grootste stad in Tunesië en de hoofdstad en is gelegen op een groot Middellandse Zee Golf, de Golf van Tunis, achter het meer van Tunis en de haven van La Goulette. De UNESCO World Heritage Site van Carthago, misschien wel een van de belangrijkste archeologische sites die ooit gevonden is, bevindt zich op ongeveer 12 km van Tunis. Veel artefacten en de site van de oude stad zijn opgegraven, waaronder vroegtijdige Punische artefacten en Romeinse, Byzantijnse en Vandal gebouwen. De stad heeft een eclectische mix van verschillende architecturale stijlen, brede straten en smalle steegjes die soms doorkruist door tramsporen.

De oude stenen muren van de 9e eeuw Medina bestaan niet meer, maar de smalle straatjes, moskeeën, souks en historische structuren blijven en zijn ook uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Er zijn een aantal festivals gehouden in de stad elk jaar de grootste zijnde de Carthage International Festival dat plaatsvindt tijdens de maanden juli en augustus. Het festival, dat werd opgericht in 1964, trekt bezoekers uit de hele wereld en veel daarvan wordt gehouden in het oude amfitheater van Carthago en hosts optredens van zangers, muzikanten, acteurs, dansers en toont films op outdoor schermen.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.