Trelleborg naar Swinoujscie Veerboot

De Trelleborg Swinoujscie veerdienst verbindt Zweden met Polen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, TT Line. De veerdienst gaat maximaal 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten.

Trelleborg Swinoujscie vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Trelleborg - Swinoujscie Veerbootmaatschappij

  • TT Line
    • 9 Afvaarten / Week 5 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Trelleborg Swinoujscie tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Trelleborg Swinoujscie boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Trelleborg Gids

De stad Trelleborg is gelegen in de provincie Skåne, in het zuiden van Zweden. De stad werd in 1257 gepresenteerd als huwelijkscadeau aan de Zweedse Prins Valdemar van de Deense koninklijke familie. De Denen nam toen de stad terug, die onder Deense heerschappij bleef tot 1658. Trelleborg werd een industriestad aan het eind van de 19e eeuw en dit industrialisatie een belangrijke rol in de ontwikkeling van de stad heeft gespeeld. De stad is populair bij bezoekers uit Zweden en Duitsland vooral als gevolg van de veerboten naar Rostock, Sassnitz en Lübeck-Travemunde in Duitsland. De veerboten begon varen naar de haven in 1897 met de route naar Travemunde in 1962 opgericht De veerboten vervoeren zowel passagiers op dagtochten, auto's met gezinnen die op vakantie, en zware vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, kwam Lenin per veerboot vanuit Sassnitz naar Trelleborg op zijn weg uit ballingschap terug naar Rusland om de revolutie te leiden.

Swinoujscie Gids

Swinoujscie is gelegen in het uiterste noordwestelijke deel van Polen, aan de monding van de rivier Swina aan de Baltische Zee. Er zijn 44 eilanden in de stad gebied, maar slechts drie van hen worden bevolkt - Wolin, dat is het grootste eiland in Polen, Uznam en Karsibór. Meer dan 80% inwoners leven op het Poolse deel van Uznam Island (het grootste deel van het behoort tot Duitsland). Begrensd door de Szczecin Bay, de Oostzee en de Duitse grens, Swinoujscie en de plaats heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante. Km. en is de dichtstbijzijnde Poolse stad naar Denemarken (150 km) en Zweden (175 km), terwijl Berlijn ligt op slechts 160 km afstand. Wolin Island is de thuisbasis van het symbool van de stad, de historische vuurtoren, die op een hoogte van 68 meter is het hoogste op de Baltische Zee. Het onderging een ingrijpende restauratie in 2000 en sindsdien is open voor het publiek en biedt bezoekers met een prachtig uitzicht op Swinoujscie en de omgeving van de top. Swinoujscie heeft de grootste en meest moderne ferry terminal in Polen, met regelmatige verbindingen naar bestemmingen in Denemarken en Zweden.