Travemunde naar Liepaja Veerboot

De Travemunde Liepaja veerdienst verbindt Duitsland met Letland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 26 uur.

Travemunde Liepaja vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Travemunde naar Liepaja Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Duitsland naar Letland pagina.

Travemunde - Liepaja Veerbootmaatschappij

  • Stena Line
    • 5 Afvaarten / Week 26 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Travemunde Liepaja tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Travemunde Liepaja boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Travemunde Gids

De Duitse stad Travemunde is gelegen in Lübeck, aan de monding van de rivier de Trave in Lübeck Bay. Gesticht in de 12e eeuw door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen, toen hij bouwde een fort aan de monding van de rivier de Trave bewaken, werd de stad later verbeterd door de Denen en werd een stad in 1317. De stad is nu de grootste ferry haven in Duitsland aan de Baltische Zee en sinds het begin van de 19e eeuw is het een populaire toeristische rapport geweest. Populaire bezienswaardigheden in de stad zijn onder meer de vuurtoren die dateert uit 1539 en is de oudste langs de Duitse Oostzeekust. Een ander voorbeeld is het museumschip, de Flying P-Liner Passat, die is verankerd in de monding van de rivier de Trave. Gemotoriseerde voertuigen verboden om de hoofdstraat van de stad, Vorderreihe, en de promenade langs de kust. Er zijn bussen die naar de stad en het aansluitpunt is het treinstation. Het rijden op een fiets of te voet is meestal de voorkeur, omdat de meeste van de straten zijn smal en raken vaak verstopt met auto's aangedreven door onervaren bestuurders.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.

Liepaja Gids

Liepaja is een oude stad aan de oostkust van de Oostzee, tussen de zee en het Meer van Liepaja, waar de mensen al meer dan 750 jaar wonen. Liepaja is de 3e grootste stad van Letland en 10e grootste van de Baltische staten. Liepaja is een stad van muziek en cultuur. Dwalen in de Noordelijke Fort labyrinten met fakkels, verkennen voor jezelf het exotische karakter van de architectuur van de militaire haven of de voormalige gevangenis, kijk naar de art nouveau gebouwen in het centrum van de stad en de unieke houten architectuur van het Seaside Park.

Tijdens de minder zonnige maanden van het jaar, het bruisende culturele leven van de stad gaat gewoon door, met diverse tentoonstellingen, exposities, concerten en andere creatieve activiteiten. De echte parels van kunst zijn de internationaal erkende prestaties van Liepaja Theater en Liepaja Symfonieorkest.