Toulon naar Porto Vecchio Veerboot

De Toulon Porto Vecchio veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Corsica Sardinia Ferries. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur 25 minuten.

Toulon Porto Vecchio vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Toulon naar Porto Vecchio Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Corsica pagina.

Toulon - Porto Vecchio Veerbootmaatschappij

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 1 Afvaart / Week 11 uur 25 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Toulon Porto Vecchio tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Toulon Porto Vecchio boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Toulon Gids

De Franse stad Toulon ligt aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van Frankrijk. De stad is een grote Franse marinebasis en dus heeft een grote militaire haven, die is de thuisbasis van de Franse marine vliegdekschip Charles De Gaulle en haar strijd groep samen met de rest van de Franse Middellandse Zee Vloot. Geschiedenis van Toulon heeft sterke banden met een groot aantal industrieën, waaronder de scheepsbouw, wijn maken, bewapening, papier, kaarten, schoenen, elektronische apparatuur en de vervaardiging van luchtvaartproducten apparatuur.

De oude binnenstad van Toulon ligt tussen de haven, is de Boulevard de Strasbourg en de Cours Lafayette, en wordt gekenmerkt door smalle straatjes, fonteinen en pleintjes en is de plaats waar de kathedraal van de stad ligt. Met lokale producten elke ochtend, het gebied is ook de thuisbasis van de populaire Provençaalse markt. Helaas is het gebied in verval tijdens de jaren 1980 en 1990, maar gelukkig veel van fonteinen en pleinen van de stad zijn inmiddels gerestaureerd die heeft veel nieuwe winkels te openen.

De haven heeft twee ferry terminals en goede voorzieningen voor passagiers, waaronder cafés, automaten, een snackbar, toiletten en lang verblijf en kort verblijf parkeerplaats. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Civitavecchia.

Porto Vecchio Gids

De Corsicaanse stad Porto Vecchio ligt ongeveer 65 km ten oosten van Sartène en 25 km van Bonifacio. De jachthaven is gebouwd op ex-kwelders en blijft belangrijke voor de stad. Het was vanwege de moerassen dat deze regio niet eerder is ontwikkeld, omdat vol muggen en malaria waren tot de 20e eeuw, hoewel de citadel op de heuvel uit de 16e eeuw dateert. De moerassen werden in de 20e eeuw drooggelegd, waardoor de communicatieverbindingen van de stad werd verbeterd, en haar huidige rol als badplaats heeft ontwikkeld. De stad heeft twee verschillende gebieden populair bij de bezoekers: de citadel en de oude stad en de jachthaven. De jachthaven is zeer aantrekkelijk, met tal van cafés en restaurants met uitzicht op de haven en is een populaire plek om te promenade, en de perfecte plek om een zomerse avond door te brengen. De citadel en de straten van de oude stad dateren uit de 16e eeuw, toen de Genuezen gecontroleerde Corsica. Binnen de oude stad rond de Place de la République kunnen bezoekers de oorspronkelijke verdedigingswerken en wallen ontdekken, en mooie oude gebouwen op smalle straten en pleinen vol met pittoreske huizen zien.