Stockholm naar Tallinn Veerboot

De Stockholm Tallinn veerdienst verbindt Zweden met Estland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Tallink Silja veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 15 uur 30 minuten Terwijl de St Peter Line veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 16 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Stockholm Tallinn route tussen Zweden en Estland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Stockholm naar Tallinn Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Estland pagina.

Stockholm - Tallinn Veerbootmaatschappij

 • Tallink Silja
  • 7 Afvaarten / Week 15 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • St Peter Line
  • 1 Afvaart / Week 16 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Stockholm Tallinn tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Stockholm Tallinn boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Stockholm Tallinn Veerboot klantenrecensies

 • "Coomfortabel reizen"

  Met de Victoria 1 been en terug van Stockholm naar Tallinn gereisd. Mooie boot van alle gemakken voorzien & perfect op tijd.

  'Paul' reisde mee op de route Stockholm Tallinn met Tallink Silja aan boord de Victoria I

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Stockholm-Tallinn"

  De inchecktijd van 2 uur voor vertrek is wel erg lang. Het boarden ging heel snel. De hut was prima. Dat geldt ook voor het diner- en ontbijtbuffet. Onze auto stond toevallig vlak naast 2 kabels (vet) waarmee het autodek wordt opgetrokken. Bij het uitstappen werd onze kleding met vet besmeurd en daardoor niet meer bruikbaar! Waarom niet een bescherming om de kabels gedaan? Jee ziet die kabels pas als het te laat is omdat de auto er direct naast staat.

  'Anonieme' reisde mee op de route Stockholm Tallinn met Tallink Silja

  Lees meer Lees minder

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is verspreid over 14 eilanden in het zuidoosten van Zweden en ligt aan de monding van Lake Malaren, door de archipel van Stockholm en de Baltische Zee. Er zijn veel culturele instellingen gevestigd in Stockholm en de regio in het algemeen is de thuisbasis van drie van de Zweedse UNESCO World Heritage Sites. Dit zijn de Drottningholm Paleis, Skogskyrkogården (De BosBegraafplaats) en Birka. Stockholm werd ook uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa in 1998. Met meer dan 100 musea, Stockholm heeft een van de hoogste aantal musea van elke andere wereldstad. Het Nationalmuseum is misschien wel de meest bekende en bevat de grootste collectie van kunst. Het heeft ongeveer 16.000 schilderijen en 30.000 voorwerpen van kunst handwerk. De oudste voorwerpen in de collectie dateren uit de 16e eeuw en is uitgebreid met werken van kunstenaars als Rembrandt en Antoine Watteau.

De haven van Stockholm is een belangrijke toegangspoort tot Zweden en is daarom een belangrijke haven voor zowel vracht en passagiers die reizen van en naar Finland, Rusland en de Baltische staten. De haven ligt dicht bij het centrum van de stad, waar u all gebruikelijke faciliteiten kunt vinden.

Tallinn Gids

Tallinn is de grootste stad en de hoofdstad van Estland. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk centrum voor de industrie en de regionale politiek, en is vol van cultuur met vele attracties voor bezoekers om te genieten. De stad werd gesticht in het begin van de 13e eeuw ligt naast de Golf van Finland. Tallinn is de thuisbasis van een belangrijke zeehaven en biedt een duidelijke middeleeuwse karakter in vele delen van de stad, met name rond de monumentale oude stad. Met een doolhof van kronkelende steegjes, eindeloze kerktorens torenhoog in de lucht, en goed bewaarde forten en torentjes, Tallinn viert haar rijke erfgoed bij elke mogelijke kans. De Toompea gebied is waar veel van de meest ongewone bezienswaardigheden van Tallinn wonen, zoals het Toompea kasteel (Castrum Danorum) en ook de spectaculaire heuveltop Alexander Nevski-kathedraal, een belangrijke orthodoxe gebouw, dat op het laatst werd gewaardeerd door de bewoner Esten, die voor velen jaar kwalijk zijn Russische afkomst. Tallinn is ook de thuisbasis van vele andere bezienswaardigheden, zoals het 13e-eeuwse stadhuis (Raekoda), dat is een zeer imposant gebouw en de leiding over de Raekoja Plats, met zijn hoge torenspits overgoten met een iconische bronzen beeld van een jonge jongen, die de stad bewaakt en staat bekend als 'Old Thomas'.