Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Overtochten van 2611 routes en 711 havens wereldwijd

Vertrouwd bij meer dan 2.5 miljoenen klanten.

Wij verzorgen meer dan 1.2 miljoenen overtochten / jaar

Wij vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Sardinië

Sardinië is het tweede grootste eiland aan de Middellandse Zee (Sicilië is de grootste), tussen Italië, Spanje en Tunesië, ten zuiden van Corsica. Het maakt deel uit van Italië.

Iets minder dan 120 mijl van het Italiaanse vasteland, iets meer van de Noord-Afrikaanse kust in Tunesië, Sardinië is een van de meeste bezochte toeristische plaatsen van Italië, DH Lawrence vond het exotisch toen hij hier in 1921 passeerde - "verloren", zoals hij zei, ' tussen Europa en Afrika en behorend tot nergens."

Redenen voor uw komst zullen waarschijnlijk een combinatie zijn van nieuwsgierigheid en een en verlang naar schone stranden.

Het eiland is relativelijk vrij van grote steden en zware industrie, en de stranden zijn inderdaad een aantal van de schoonste van Italië en zijn niet- druk, met uitzondering van het hoogseizoen, een periode wanneer een gestage stroom van zonaanbidders uit wat de eilandbewoners noemen 'il continent', of het vasteland van Italië worden per boot naar het eiland gebracht.

Maar Sardinië biedt tal naast zon en zee - zeker als je bereid bent om door te dringen in de minder bekende interieur.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Grimaldi Lines
  • Prijsaanvraag
 • Moby Lines
  • Prijsaanvraag
 • Corsica Sardinia Ferries
  • Prijsaanvraag
 • Tirrenia
  • Prijsaanvraag
Bekijk alle veerboot maatschappijen

Sardinië klantenrecensies

 • "NICE-BASTIA MET CORSICA SARDINIA FERRIES"

  Mijn overtocht was alvast een goede ervaring. Zowel op- als afrijden van de ferry verliep vlot en tijdig , eten aan boord was prima, mijn hut net en comfortabel. De terugreis werd met een kwartier vervroegd en dat werd meermaals gecommuniceerd via mail, SMS en telefoon. Prima service!

  Lees meer Lees minder
 • "Vakantie naar Corsica"

  We hadden de overtocht van Toulon naar Ile Rousse geplant wat een goede keuze was ,ofwel 300 km verder rijden naar Italie of iets langer varen, alles verliep vlot en zijn op tijd vertrokken. Aan boord vind men ook alles, genieten van het uitzicht of een dutje doen. zijn over deze overtocht zeer tevreden en zoude het de volgende keer zeker terug doen.

  Lees meer Lees minder
 • "Mooi overtochten"

  Onze ferry-overtochten tussen Bastia en Livorno waren prachtig: Rustig en zonnig. We konden gebruikmaken van de gratis ligstoelen op het zonnedek. Bij het benaderen van de boot in Livorno moet je goed opletten dat je in de juiste rij terecht komt. Er zijn veel afvaartplaatsen daar. Wij hadden een huurauto die iets langer was dan 4 meter, terwijl we (op de gok) voor 4 meter geboekt hadden. Op de heenweg lette niemand daarop. Op de terugweg werd ons gezegd dat we een nieuw ticket moesten gaan kopen. Dan zouden we extra kosten moeten maken en - veel erger - de boot missen. Na enig aandringen dat er op de heenweg niets over was gezegd, mochten we gelukkig toch de boot op. De instructies van de Italiaanse medewerkers die je auto naar de juiste plek dirigeren, zijn ECHT Italiaans. Als we de humor er niet van konden inzien, zou het overkomen als BOOS, PANIEKERIG, ONGEDULDIG.

  Lees meer Lees minder
 • "roadtrip to corsica"

  uitstekende overtocht gemaakt van nice naar calvi,vrolijke bediening en comfortable rust stoelen en banken. mooie trip naar calvi,vrolijke bediening en comfortable rust/zit gedeelte en fijn buitendek.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Ontdek hoe het is aan boord voordat u op reis gaat.

Schip gidsen, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Sardinië