Porto Vecchio naar Toulon Veerboot

De Porto Vecchio Toulon veerdienst verbindt Corsica met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Corsica Sardinia Ferries. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 13 uur.

Porto Vecchio Toulon vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Porto Vecchio naar Toulon Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Corsica naar Frankrijk pagina.

Porto Vecchio - Toulon Veerbootmaatschappij

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 1 Afvaart / Week 13 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Porto Vecchio Toulon tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Porto Vecchio Toulon boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een stad in het departement Corse-du-Sud van Frankrijk op het eiland Corsica. De stad ligt ongeveer 65 km ten oosten van Sartène. Porto Vecchio representeert een reputatie als het 'eiland van de schoonheid en Contrasten". Bekend als de "St-Tropez" van Corsica, Porto Vecchio is uitgegroeid tot een zeer modieuze toeristische resort (vooral populair bij Italianen) waar bezoekers kunnen ontspannen of genieten van de nachtleven. U kunt de zomer drukte ontsnappen, ga langs de afgelegen baai of langs een berg pad om de vrede en rust in dit betoverende en gevarieerde landschap te genieten. Een van de vele attracties van Porto Vecchio is de nabijheid van de glorieuze Alta Rocca bergachtige streek van Corsica. In slechts een klein eindje rijden kunt u de drukte inruilen voor foto perfecte kustplaatsen en adembenemend rustige berglandschappen waar het mogelijk is om te wandelen, klimmen, vissen, paardrijden, quadrijden, picknicken, of om een duik te nemen in het kristalheldere water.

Veerdiensten uit de haven van de stad vertrekken naar Marseille en Toulon, Frankrijk.

Toulon Gids

De Franse stad Toulon is gelegen aan de Middellandse Zee kust, ten oosten van Marseille, in het departement Var in de Provence. De stad is gelegen rond een rotsachtige baai, beschut door de kalkstenen rotsen van de 'Faron', bekroond met oude vestingwerken. De beschutte positie heeft geleid tot een grote haven en de rol van Toulon als de thuisbasis van de Franse marine vloot gegeven. Bezoekers van Toulon zou een wandeling door de oude stad, die nu veel wordt gerestaureerd en is de meest interessante sector met smalle straatjes met winkels leidt tot kleine open pleinen en vele cafés nemen. De beste tijd om te bezoeken is in de ochtend wanneer de dagelijkse markt op Cours Lafayette voegt wat kleur aan de stad. Het arsenaal van Toulon, dat is misschien wel de plek het meest bezocht door toeristen, dateert uit de tijd van Hendrik IV; het werd ingehuldigd in 1680. Het wordt via een 1738 portiek getreden en bevat vele schilderijen, zoals de mooie foto door Antoine Morel Fatio (19de eeuw) genaamd 'De haven van Toulon in 1854', zijn er ook schilderijen van Emil Mathon, met de 'Retour de l'Admiraal de Courbet aux cendres Salins d' Hières '; Vincent Cordouan en de 'Combat de Vaisseau, de Romulus, 13 Fevrier 1814', en door J. Vernet is 'Les Vues des Ports de France'.