Palermo naar Tunis Veerboot

De Palermo Tunis veerdienst verbindt Sicilië met Tunesië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur Terwijl de Grimaldi Lines veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 11 uur.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Palermo Tunis route tussen Sicilië en Tunesië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Palermo - Tunis Veerbootmaatschappij

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afvaart / Week 10 uur
    • Prijsaanvraag
  • Grimaldi Lines
    • 2 Afvaarten / Week 11 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Palermo Tunis tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Palermo Tunis boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Palermo Gids

Palermo is een Italiaanse stad in Sicilië, die een internationale reputatie heeft voor haar geschiedenis, cultuur, gastronomie en architectuur. De stad, met een oorsprong van meer dan 2700 jaar, is gelegen in het noordwesten van Sicilië, langs de Golf van Palermo aan de Tyrreense Zee. Palermo is het culturele, economische en toeristische hub van Sicilië, en toeristen worden aangetrokken vanwege zijn cultuur en uitstekende mediterrane klimaat. De vaak vergane glorie van de vele prachtige paleizen en kerken van Palermo in het centrum maken de plaats populaire. Het leven is niet ten volle tot de 21e eeuw. Dit geldt met name voor de markten, waarvan de Arabische oorsprong nog steeds merkbaar is dankzij hun lawaai, geuren, kleuren, smalle doolhof aan straatjes, de prachtige reeks van voedsel en andere goederen op het display en de algemene 'souk' sfeer.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar veel bestemmingen, waaronder Genua (reistijd: 21 uur), Civitavecchia (reistijd: 14 uur), Napels (reistijd: 10 uur en 30 minuten) en Tunesië (reistijd: 10 uur). Voetgangers dienen 1 uur vóór vertrek in te checken, en passagiers met voertuigen dienen 2 uur vóór vertrek aanwezig te zijn. De inchecktijd voor alle overtochten naar Tunesië is 4 uur vóór vertrek.

Tunis Gids

Tunis, de hoofdstad van Tunesië, is gelegen aan de noordelijke kant van het land, dicht bij Carthago en Sidi Bou Said. Met zijn prachtige mix van verschillende architecturale stijlen, brede boulevards en smalle steegjes doorkruist, gedeeltelijk, door trams Tunis belichaamt de geest en het erfgoed van de zuidelijke en noordelijke Middellandse Zee. 9e eeuw Medina van de stad heeft niet meer zijn oude, stenen muren maar de taps toelopende straten, souks, moskeeën en historische structuren blijven als een UNESCO World Heritage Site. In scherp contrast met de oude wijk van de desoriënterende twist van dunne doorgangen, de Ville Nouvelle (Nieuwe Stad) van Tunis heeft een nette, ordelijke raster-stijl lay-out en koloniale elegantie gebouwd door de Fransen. In het centrum van de hoofdstad, heeft meer recente revitalisering bracht verse glamour en renovatie om zijn fijne art nouveau theaters, Frans-Arabische markt gebouwen en koloniale kathedralen gebouwd in Romeinse Byzantijnse stijl. Om de middag hitte van de stad te ontsnappen, kunnen bezoekers een zitplaats op het schaduwrijke terras van het Belvedere Park terrasje vinden of op zoek gaan naar de goed onderhouden musea zoals het Dar Ben Abdallah, het Musée National du Bardo.