Palermo naar Napoli Veerboot

De Palermo Napoli veerdienst verbindt Sicilië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 30 minuten Terwijl de Tirrenia veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 10 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Palermo Napoli route tussen Sicilië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Palermo naar Napoli Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sicilië naar Italië pagina.

Palermo - Napoli Veerbootmaatschappij

 • Grandi Navi Veloci
  • 9 Afvaarten / Week 10 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Tirrenia
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Palermo Napoli tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Palermo Napoli boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Palermo Napoli Veerboot klantenrecensies

 • "reis Palermo naar Napels"

  Het was allemaal geweldig aan boord! Super hut met heerlijke schone beden, heerlijk gegeten in het a la carte restaurant, met erg aardige mensen die daar werkten.

  'Anonieme' reisde mee op de route Palermo Napoli met Tirrenia aan boord de Florio

  Lees meer Lees minder
 • "Great experience"

  We could watch the soccer game on board which made us very happy! Our room was clean, and we enjoyed discovering the ship. Great view with sunset when the ship departed from the port of Palermo.

  'Anonieme' reisde mee op de route Palermo Napoli met Grandi Navi Veloci aan boord de SNAV Sardegna

  Lees meer Lees minder
 • "Goede nacht(rust)"

  Prima verzorgde reis gehad op de veerdienst met Tirennia.

  'Anonieme' reisde mee op de route Palermo Napoli met Tirrenia aan boord de Florio

  Lees meer Lees minder

Palermo Gids

Palermo is een Italiaanse stad in Sicilië, die een internationale reputatie heeft voor haar geschiedenis, cultuur, gastronomie en architectuur. De stad, met een oorsprong van meer dan 2700 jaar, is gelegen in het noordwesten van Sicilië, langs de Golf van Palermo aan de Tyrreense Zee. Palermo is het culturele, economische en toeristische hub van Sicilië, en toeristen worden aangetrokken vanwege zijn cultuur en uitstekende mediterrane klimaat. De vaak vergane glorie van de vele prachtige paleizen en kerken van Palermo in het centrum maken de plaats populaire. Het leven is niet ten volle tot de 21e eeuw. Dit geldt met name voor de markten, waarvan de Arabische oorsprong nog steeds merkbaar is dankzij hun lawaai, geuren, kleuren, smalle doolhof aan straatjes, de prachtige reeks van voedsel en andere goederen op het display en de algemene 'souk' sfeer.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar veel bestemmingen, waaronder Genua (reistijd: 21 uur), Civitavecchia (reistijd: 14 uur), Napels (reistijd: 10 uur en 30 minuten) en Tunesië (reistijd: 10 uur). Voetgangers dienen 1 uur vóór vertrek in te checken, en passagiers met voertuigen dienen 2 uur vóór vertrek aanwezig te zijn. De inchecktijd voor alle overtochten naar Tunesië is 4 uur vóór vertrek.