Vaar naar de Griekse eilanden deze zomer vanaf slechts € 22,50

Datum: 22 mrt 2017 09:08 Bron: Blue Star Ferries, Anek Lines, Anek Superfast, Hellenic Seaways, Sea Jets & Minoan Lines

Vaar naar de Griekse eilanden deze zomer vanaf slechts € 22,50

Ontdek de Griekse eilanden deze zomer al vanaf € 22,50 met alle toonaangevende veerdiensten inclusief Blue Star Ferries, Anek Superfast, Sea Jets, Hellenic Seaways en Minoan Lines.

Met vele dagelijkse vertrekken en veel veerdiensten om uit te kiezen is het gemakkelijk om naar de Griekse eilanden te varen en de prijzen beginnen vanaf slechts € 22,50 per persoon per enkele reis op de populaire routes van Piraeus naar Mykonos, Paros en Naxos.

Als je zin hebt om te eilandhoppen, prijzen beginnen vanaf slechts € 23,50 per persoon per enkele reis tussen Santorini, Mykonos en Naxos.

De Griekse eilanden is een van 's werelds beste bestemmingen en is gezegend met zonovergoten stranden, turquoise kusten en een rijk cultureel erfgoed. Er is echt voor ieder wat wils.

Tarieven hebben de neiging te stijgen als de afvaarten zich vullen dus door vroeg te boeken kunt u het meest uitgebreide aanbod van afvaarten krijgen voor de beste prijs. Het geeft u ook iets om naar uit te kijken tijdens de koude maanden.

Boek Nu

Let op: Onderworpen aan voorwaarden. De getoonde prijzen beginnen bij de prijzen voor 1 volwassene, als een voet passagier, zonder accommodatie, per enkele reis. Zoals de afvaarten zich vullen, kunnen de prijzen oplopen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.be

Veerboten naar Engeland: Bespaar tot 50%

Datum: 05 september 2017 Bron: Stena Line

Reis tussen Holland en Engeland dit jaar met Stena Line en bespaar tot 50% op je veerbootovergang bij het boeken met Direct Ferries.

Frankrijk - Engeland korte vakantie vanaf slechts 49€

Datum: 30 augustus 2017 Bron: P&O Ferries & DFDS Seaways

Reis per boot vanuit Frankrijk (Calais of Duinkerken) naar Engeland (Dover) en profiteer van de speciale korte vakantie tarieven – retour vanaf €49!

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Zweden - Finland vanaf slechts 55 euro enkele reis

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Tallink Silja

Reis tussen Zweden en Finland met Tallink Silja vanaf slechts € 55, wanneer u bij Direct Ferries boekt.

Tot 20% korting op Helsinki - Tallinn veerboten

Datum: 21 augustus 2017 Bron: Tallink Silja

Als u in deze herfst een reis tussen Finland en Estland plant, zorg er dan voor dat u van dit fantastische nieuwe aanbod van Tallink Silja gebruik maakt.

GNV: bespaar 25% korting op nieuwe seizoenovertochten

Datum: 30 juni 2017 Bron: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci werkt regelmatig over de Middellandse Zee en boekingen zijn nu geopend tot 30 april 2018. U kunt nu dus alvast uw reis plannen tussen Frankrijk, Italië, Spanje, Tunesië, Marokko of de eilanden Sicilië en Sardinië.

Baltische Zomer: Tot 80% korting bij Tallink Silja

Datum: 20 juni 2017 Bron: Tallink Silja

Reis tussen Zweden en Finland deze zomer met Tallink Silja en bespaar tot 80% wanneer u bij Direct Ferries boekt.

Cycladen, vanaf €19 met Golden Star Ferries

Datum: 15 maart 2017 Bron: Golden Star Ferries

Ontdek de Cycladen vanaf €19 met Golden Star Ferries, een operator die zich richt op snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid!

Duitsland - Denemarken overtochten voor maar €66 retour

Datum: 17 februari 2017 Bron: Scandlines

Scandlines biedt vele dagelijkse vertrekken aan tussen Duitsland en Denemarken en met Direct Ferries kun je alle tijdsschema’s en prijzen vergelijken die het beste bij jouw reisplannen passen.