Napoli naar Palermo Veerboot

De Napoli Palermo veerdienst verbindt Italië met Sicilië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 30 minuten Terwijl de Tirrenia veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 10 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Napoli Palermo route tussen Italië en Sicilië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Napoli naar Palermo Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Italië naar Sicilië pagina.

Napoli - Palermo Veerbootmaatschappij

 • Grandi Navi Veloci
  • 9 Afvaarten / Week 10 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Tirrenia
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Napoli Palermo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Napoli Palermo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Napoli Palermo Veerboot klantenrecensies

 • "prima reis met de Florio"

  Wij hadden de nachtboot Napels-Palermo. Prima ervaring, getwijfeld of we een ligstoel of een hut namen. Neem een buitenhut. De buitenhut was geweldig twee bedden naast elkaar heerlijk geslapen voor een kleine extra prijs. Het eten was kantine-achtig en relatief duur. Let op dat je als je met openbaarvervoer reist dat je goed van te voren de route bekijkt. Er ontbreekt bewegwijzering naar de haven en niemand spreekt engels, frans of duits in de buurt van de haven. Na aankomst in de haven van Palermo (voor mensen reizend met openbaarvervoer) kan te voet gemakkelijk het station worden bereikt (20/30 minuten lopen).

  'Cornelis ' reisde mee op de route Napoli Palermo met Tirrenia aan boord de Florio

  Lees meer Lees minder

Palermo Gids

De Italiaanse stad Palermo is gelegen op het eiland Sicilië. Palermo ligt aan de noordwestkust en heeft een bijzonder grote en belangrijke natuurlijke haven, naast de Monte Pellegrino. Met een typisch mediterraan karakter en veel kustgebieden beroep, dateert Palermo terug tot de 8ste eeuw en is vandaag de dag bekend staat om veel verschillende dingen, zoals de Normandische gebouwen, prachtige paleizen en levendige lokale markten. Het historische centrum van Palermo is de wijk Quattro Canti, wat betekent dat de 'Four Corners'. Een aantal van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad hier wonen, zoals het Koninklijk Paleis. Ook een bezoek waard is de kathedraal van Santa Maria Assunta (Cattedrale). Het is nogal overweldigend en de enorme omvang en gedetailleerdheid van de architectuur moet worden gezien in het vlees volledig te kunnen beoordelen. Bezoekers moeten ook uitkijken voor de middeleeuwse basiliek van San Francesco d'Assisi, de 12e-eeuwse Castello della Zisa (Zisa Castle) en het Teatro Massimo, een onlangs gerestaureerde theater waar regelmatig optredens.

Veerboten van de haven van de stad vertrekken naar Genua, Civitavecchia, Napels en Tunesië.