Nador naar Sète Veerboot

De Nador Sète veerdienst verbindt Marokko met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Grandi Navi Veloci. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 34 uur.

Nador Sète vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Nador naar Sète Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Frankrijk pagina.

Nador - Sète Veerbootmaatschappij

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afvaart / Week 34 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Nador Sète tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Nador Sète boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Nador Gids

Nador is een stad gelegen in het noord oostelijke Rif regio van Marokko. De stad ligt aan de Middellandse Zee en is ook een haven op de Bhar Amezzyan Lagoon en is een belangrijke trading hub voor vis, fruit en vee. De stad ligt ook ongeveer 10 km van de Spaanse stad Melilla, in het noorden. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berber Civilization en later werd geregeerd door de Feniciërs, Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad is ontstaan van de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Veel Marokkaanse expats bezoeken Nador om hun familieleden te ontmoeten en hun hun thuisland te bezoeken. De aantallen zijn enorm en dit zorgt voor een enorme economische impuls aan de stad en de omgeving. Er zijn niet veel restaurants aan het strand of schilderachtige havens en musea om de toeristen aan te trekken, maar veel toeristen komen uit Europa en genieten van het traditionele Riffijnse sfeer van de stad.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.

Sète Gids

Ook wel bekend als het 'Venetië van de Languedoc', de Franse stad Sete ligt aan de rand van de Middellandse Zee, slechts 31 km van Montpellier. De ligging van de stad maakt het zeer populair waarbij bezoekers en heeft vele restaurants, toeristische attracties en drukke straten. Bezoekers kunnen een wandeling maken langs de St. Louis Pier, en plezierjachten of vissersboten zien. Voor een onvergetelijk ervaring, bezoekers kunnen naar het restaurant gaan met uitzicht op de zee. De stad werd gebouwd op de flanken van de Mont St. Clair, ingeklemd tussen de Thau, de zee en de grachten, en is een van de grootste havens aan de Middellandse Zee kust. In Sete, er is een zoete mix van geuren van de zee en de garrigue (mediterraan struikgewas) in de lucht.

Vanuit de haven van de stad, veerboten vertrekken naar Nador, Tangler Med en Barcelona.