Nador naar Almeria Veerboot

De Nador Almeria veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 13 keer per week, Trasmediterranea 14 keer per week & de veerdienst van Naviera Armas vaart tot maximaal 2 keer per week.

Er is een totaal van 29 overtochten per week op de Nador Almeria route tussen Marokko en Spanje en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Nador naar Almeria Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Spanje pagina.

Nador - Almeria Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 13 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 14 Afvaarten / Week 6 uur
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • 2 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Nador Almeria tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Nador Almeria boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Nador Gids

Nador is een stad gelegen in het noord oostelijke Rif regio van Marokko. De stad ligt aan de Middellandse Zee en is ook een haven op de Bhar Amezzyan Lagoon en is een belangrijke trading hub voor vis, fruit en vee. De stad ligt ook ongeveer 10 km van de Spaanse stad Melilla, in het noorden. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berber Civilization en later werd geregeerd door de Feniciërs, Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad is ontstaan van de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Veel Marokkaanse expats bezoeken Nador om hun familieleden te ontmoeten en hun hun thuisland te bezoeken. De aantallen zijn enorm en dit zorgt voor een enorme economische impuls aan de stad en de omgeving. Er zijn niet veel restaurants aan het strand of schilderachtige havens en musea om de toeristen aan te trekken, maar veel toeristen komen uit Europa en genieten van het traditionele Riffijnse sfeer van de stad.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.

Almeria Gids

De Spaanse stad Almeria is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Het meest oostelijke Andalusische hoofdstad domineert een kustlijn bezaaid met bijna maagdelijke stranden en een interieur gekenmerkt door eigenaardige semi verlaten ecosystemen. Vroeger een van de belangrijkste havens in het kalifaat van Cordoba, Almeria onthult haar Alcazaba (citadel) en de kathedraal, aan de oevers van de Middellandse Zee. Smalle straatjes met witgekalkte gevels zijn elementen van de schilderachtige historische wijk. In aanvulling op de geschiedenis en cultuur, Almeria biedt stranden, bergen en aan de kust natuurreservaten en een gastronomie die ervoor zorgt dat uw bezoek leven lang in je geheugen.

De Almeria kathedraal is een plek die bezoekers niet mag missen met zijn structuur stijgt in het hart van de oude stad. De kathedraal, met zijn torens en dikke muren, lijkt op een fort in plaats van een tempel. Deze eigenaardige lay-out is in reactie op de voortdurende Berber piraten aanvallen die deze kuststad te verduren hadden. In de buurt zijn het klooster van Purasand het bisschoppelijk paleis.

De haven van Almería heeft een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen en biedt verbindingen naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla.