Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Overtochten van 2611 routes en 711 havens wereldwijd

Vertrouwd bij meer dan 2.5 miljoenen klanten.

Wij verzorgen meer dan 1.2 miljoenen overtochten / jaar

Wij vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Marokko

Marokko is gelegen op het meest westelijke puntje van Noord-Afrika, grenzend aan Algerije in het oosten en Mauritanië in het zuiden en zuidoosten, de Atlantische Oceaan in het westen en de Middellandse Zee in het noorden. Het Atlas gebergte loopt van west naar oost door het land, met vruchtbare vlaktes en zandstranden aan de Atlantische kust. Het Midden- Atlas bereik loopt van het zuiden, en stijgt tot meer dan 3000m (9850ft), en is bedekt met bossen van pijnbomen, eiken en ceder open weilanden en kleine meren. Het Rifgebergte loopt langs de noordkust. De havens van Ceuta (Sebta) en Melilla aan de noordkust worden beheerd door Spanje.

Marokko is de vierde meest bevolkte Arabische land na Egypte, Soedan en Algerije. De meeste Marokkanen zijn soennitische moslims van Arabische, Berberse, of hebben een gemengde Berbers-Arabische achtergrond. Het cultuur van de Arabieren die in de 7e en 11e eeuw n Marokko hebben gewoond is ook te merken. De Joodse minderheid is in de loop van de twintigste eeuw sterk in omvang afgenomen en telt ongeveer 3.000 mensen (zie Geschiedenis van de joden in Marokko). De Fransen en Spanjaarden vormen het merendeel van de 100.000 buitenlandse inwoners; velen zijn leraren of technici en meer en meer gepensioneerden, vooral in Marrakesh.

Populaire veerbootmaatschappijen

 • FRS
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • Prijsaanvraag
 • Balearia
  • Prijsaanvraag
 • AML
  • Prijsaanvraag
Bekijk alle veerboot maatschappijen

Marokko klantenrecensies

 • "Aangenaam verrast"

  Veel mogelijkheden op de boot. Zelfs zwembad !! Vriendelijk personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige reis gehad"

  Cabin geboekt, zeer netjes en voorzien van handdoeken en water. Ik had de avond boot naar mallorca. Ik heb eerst even wat gegeten. Er was genoeg eten aan boord. Voor de rest heerlijk geslapen de hele reis in één van de vier bedden. Ik werd gewekt door iemand van de ferry 30min voor aankomst. Toen even gedouched en kon ik als een van de eerste de ferry afrijden. De ferry zoeken in barcelona is erg onduidelijk, je moet een grote brug over rijden want de ferries liggen ver weg aan een kade.

  Lees meer Lees minder
 • "ferry Barcelona-Mallorca"

  moeilijk te weten te komen waar inchecken en daarna de plaats te vinden van de on-boarding. Geen parkeerplaats voor het vertrek van de ferry, pas 2u. voor vertrek. Donker afgelegen plaats dat een parking moest voorstellen en donkere toy-toy toiletten, welke niet al te proper waren. Incheckbalie en inscheping ver uit elkaar. Beste zou zijn dat incheck en inscheping redelijk dicht bij elkaar zou zijn.

  Lees meer Lees minder
 • "beoordeling"

  de beste Ferrie qua alles een aanrader

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Ontdek hoe het is aan boord voordat u op reis gaat.

Schip gidsen, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Marokko