Livorno naar Bastia Veerboot

De Livorno Bastia veerdienst verbindt Italië met Corsica en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Sardinia Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 4 uur 5 minuten Terwijl de Moby Lines veerdienst loopt tot 14 keer per week met een duur van 4 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 35 overtochten per week op de Livorno Bastia route tussen Italië en Corsica. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Livorno naar Bastia Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Italië naar Corsica pagina.

Livorno - Bastia Veerbootmaatschappij

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 3 Afvaarten / Dag 4 uur 5 min
  • Prijsaanvraag
 • Moby Lines
  • 14 Afvaarten / Week 4 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Livorno Bastia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Livorno Bastia boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Livorno Bastia Veerboot klantenrecensies

 • "Mooi overtochten"

  Onze ferry-overtochten tussen Bastia en Livorno waren prachtig: Rustig en zonnig. We konden gebruikmaken van de gratis ligstoelen op het zonnedek. Bij het benaderen van de boot in Livorno moet je goed opletten dat je in de juiste rij terecht komt. Er zijn veel afvaartplaatsen daar. Wij hadden een huurauto die iets langer was dan 4 meter, terwijl we (op de gok) voor 4 meter geboekt hadden. Op de heenweg lette niemand daarop. Op de terugweg werd ons gezegd dat we een nieuw ticket moesten gaan kopen. Dan zouden we extra kosten moeten maken en - veel erger - de boot missen. Na enig aandringen dat er op de heenweg niets over was gezegd, mochten we gelukkig toch de boot op. De instructies van de Italiaanse medewerkers die je auto naar de juiste plek dirigeren, zijn ECHT Italiaans. Als we de humor er niet van konden inzien, zou het overkomen als BOOS, PANIEKERIG, ONGEDULDIG.

  'Jan-Willem en Irene' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Prima vlotte overtocht"

  Prima vlotte overtocht gehad van 4 uurtjes, de boot vertrok en kwam aan zoals gepland, inschepen ging vlot, ze hielpen ons ook bijzonderheden om zonder schade erin te rijden omdat we een sportwagen hebben, erg service gericht. De boten zijn ook goed, heenreis op relaxt strandstoeltje op het dek in de schaduw kunnen chillen, terugweg in de bar in relax stoelen. Helemaal prima en niet duur.

  'Sjoerdtje' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Marina

  Lees meer Lees minder
 • "leuke over tocht"

  Het varen met een veerboot is net een kleine cruis, heel leuk

  'Peter' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Sardinia Vera

  Lees meer Lees minder
 • "Livorno Bastia overtocht"

  We hebben zowel heen als terug een prima overvaart gehad tussen Livorno en Bastia. Het vertrek was stipt op tijd, aankomst hing af van de weersomstandigheden maar week niet erg af van het schema. De bemanning was hulpvaardig bij het op- en afrijden, dat dan ook gesmeerd verliep. Catering was in orde. Het mooiste was het open dek en de ruime beschikbaarheid aan ligstoelen. Die mag je neerzetten waar je maar wil. We hebben 2 keer heerlijk in de zon gezeten, een mooi begin en eind van de vakantie

  'T de Rond' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Marina

  Lees meer Lees minder

Livorno Gids

Livorno is een stad en haven, gelegen aan de Ligurische Zee aan de westelijke kust van Toscane in Italië. De wijk Nieuw Venetië in de stad heeft veel van zijn oorspronkelijke stratenpatroon en de architectuur met inbegrip van haar bruggen, smalle straatjes, adellijke huizen en netwerk van kanalen die gebruikt werden om hun pakhuizen met de haven te verbinden. De stad heeft vele neo-klassieke gebouwen, openbare parken, musea en culturele instellingen. Het Museo Mascagnano bevat memorabilia, documenten en opera's van de grote componist Pietro Mascagni, die in de stad woonden. Elk jaar worden een aantal van zijn opera's zijn traditioneel gespeeld tijdens de lyrische muziek seizoen, dat wordt georganiseerd door de Traditionele Theater van Livorno.

Livorno is de derde grootste haven aan de westkust van Italië en biedt tal van diensten voor zowel vracht als passagiersvervoer. De haven beschikt over moderne faciliteiten, waaronder rolstoelhellingen en toiletten en douche faciliteiten voor reizigers, bars, restaurants, reizigersinformatie kiosks, een conferentiecentrum, en vele extra diensten. Vanuit de haven zijn er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.

Bastia Gids

Bastia is de tweede grootste stad van Corsica en is gelegen aan de oostkust van Corsica, tegenover Italië met uitzicht op de Toscaanse archipel. Direct naar het noorden, en bereikbaar per auto of bus is le Cap Corse, een wild schiereiland bezaaid met Genuese torens en een uitgestrekt natuurreservaat, dat is uitgegroeid tot een paradijs voor wandelaars. Net als veel andere steden van Corsica de geschiedenis van Bastia begint met de Genuezen, die het eiland uit de 14e eeuw beheerst, hoewel latere eeuwen hebben ook hun sporen nagelaten - in het bijzonder uit de barok tot de 19e eeuw. De Oude Haven (Vieux Port) in het zuiden van de stad is een geweldige plek om een wandeling rond de haven naar het sleets gebouwen (bijna denken aan die we kunnen zien in Venetië) geclusterd rond de vissershaven en de jachthaven te zien. Vanuit de haven dwalen door de Romieu tuin naar de citadel boven de haven dat het origineel is Genuese stad die wordt beschermd door verdedigingsmuren toegevoegd in de 15e eeuw, met inbegrip van de Porte Lodewijk XVI via welke u de citadel voeren bereiken.

De ferry haven van Bastia verbindt de stad naar Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).