Liepaja naar Travemunde Veerboot

De Liepaja Travemunde veerdienst verbindt Letland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 27 uur.

Liepaja Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Liepaja naar Travemunde Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Letland naar Duitsland pagina.

Liepaja - Travemunde Veerbootmaatschappij

  • Stena Line
    • 5 Afvaarten / Week 27 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Liepaja Travemunde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Liepaja Travemunde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Liepaja Gids

Liepaja is een stad gelegen in het westen van Letland, aan de kust van de Oostzee. De stad is in Letland bekend als "de stad waar de wind geboren is" waarschijnlijk omdat de stad altijd onderhevig is aan een constante zeewind. De stad ligt op ongeveer 100 kilometer van Riga, op 110 km van Klaipeda, 115 km van Ventspils en 100 km van Saldus. Liepaja heeft ook een rijke culturele, artistieke en sportieve traditie. De zomers in Liepaja zijn meestal gevuld met diverse evenementen en festivals - te beginnen met de "Summer Sound" beach party en het Festival of Speed "Rally Kurzeme", waar tienduizenden bezoekers zich verzamelen in de stad. Het bruisend culturele leven stopt tijdens de wintermaanden niet, met vele tentoonstellingen, exposities, concerten en andere creatieve activiteiten die aangeboden worden. De echte parels van kunst zijn de internationaal erkende prestaties van Liepaja Theater en Liepaja Symfonieorkest.

Vanuit de haven van de stad vertrekt een veerboot naar Travemunde.

Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck is een bijzonder schilderachtige stad beroemd om zijn vele gotische gebouwen en ook zijn smakelijke marsepein. Het is wellicht het meest bekend om zijn iconische 15e-eeuwse Holstentor gateway, die een waar sprookje uiterlijk, met twee cilindervormige torens heeft. Achter de Lubeck Holstentor, een stad van middeleeuwse charme wacht de bezoekers, waar ze zullen ontdekken vele historische gebouwen, zo veel zelfs dat Lübeck is vermeld als een World Heritage Site sinds het midden van de jaren 1980. Veel van de beste bezienswaardigheden in Lübeck ligt binnen de oude stad, beter bekend als de 'Altstadt'. Een deel van de stad is omringd door de rivier de Trave, en ligt op slechts een korte loopafstand van zowel het station (Hauptbahnhof) en het busstation. In de buurt, de enorme veerhaven ligt naast de Oostzee, in de voorstad van Travemunde, waar vindt u ook diverse gezellige zanderige beachfronts en een waar gevoel van kusttoerisme. Rond Lübeck en de vele openbare plein vindt u een scala aan historische bezienswaardigheden en opmerkelijke bezienswaardigheden te vinden. Van bijzonder belang is het 13e eeuwse stadhuis (Rathaus), de prachtige 12e-eeuwse Dom (kathedraal van Lübeck), de prachtige paleisachtige architectuur van Rantzau Castle (Schloss Rantzau), en de Heiligen Geist Hospital, het oudste ziekenhuis van Duitsland, daterend uit 1227.