Igoumenitsa naar Triëst Veerboot

De Igoumenitsa Triëst veerdienst verbindt Griekenland met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Minoan Lines. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 23 uur 30 minuten.

Igoumenitsa Triëst vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Igoumenitsa naar Triëst Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Griekenland naar Italië pagina.

Igoumenitsa - Triëst Veerbootmaatschappij

 • Minoan Lines
  • 2 Afvaarten / Week 23 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Igoumenitsa Triëst tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Igoumenitsa Triëst boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Igoumenitsa Triëst Veerboot klantenrecensies

 • "Aanrader"

  aanraden

  'Jarir' reisde mee op de route Igoumenitsa Triëst met Minoan Lines aan boord de Cruise Olympia

  Lees meer Lees minder

Igoumenitsa Gids

Igoumenitsa is een stad gelegen in het noordwesten van Griekenland en de hoofdstad van de regio Thesprotia. De stad ligt aan de Golf van Igoumenitsa van het eiland Corfu en is omgeven door pijnbomen beladen heuvels en een spectaculaire kustweg omzoomd met platanen. Igoumenitsa dient als verbinding tussen Italië en Griekenland en dit feit trekt meerdere toeristen. Vanaf de stad kunnen veel reizigers de kans krijgen om een bezoek aan een naburig eiland Corfu te brengen, of aan de bezienswaardigheden van Paaseiland en andere interessante plaatsen. Igoumenitsa fungeert als een startpunt voor vele excursie routes, maar de stad zelf heeft veel dingen te doen en te zien voor het hele gezin.

De belangrijkste straten van de stad zijn omzoomd door prachtige gebouwen met winkels, cafés en restaurants. De meeste restaurants hebben een terras, waar bezoekers kunnen lunchen of dineren.

Vanuit de haven vertrekken veerboten van naar Bari, Brindisi, Ravenna, Triëst, Venetië, Kerkyra, Lefkimi en Paxi.

Triëst Gids

De Italiaanse stad Triëst ligt aan de rand van het Noord-Oosten Italië en wordt ingeklemd door beide in de buurt van Slovenië en ook de Adriatische Zee. Trieste is een van Italië's meest unieke steden en mediterrane resorts, en veel van zijn vroegere grandeur is nog duidelijk zichtbaar met zijn imposante gebouwen met uitgebreide neo-klassieke gevels. Helaas wordt de stad vaak over het hoofd gezien door de bezoekers die ervoor kiezen om de meer gevestigde Italiaanse steden en hun sterk ontwikkelde toeristische infrastructuur, zoals Venetië, die is ongeveer 160 km naar het westen te bezoeken. Met zijn vele culturele bezienswaardigheden, musea van hoge kwaliteit, eindeloos coffeeshops en oude Romeinse overblijfselen, Trieste is de perfecte uitvalsbasis voor bezoekers die op deze kust en de vele juweeltjes, zoals het Castello di Miramare verkennen. Veel van de beste toeristische attracties in Triëst zijn te vinden in de middeleeuwse wijk van de Oude Stad, en ook binnen de wijk New Town, die ook wel bekend staat als de Borgo Teresiano en is de thuisbasis van het Canal Grande. De Basilica di San Silvestro is een toeristische attractie moeilijk te missen, want het staat op de top van de Colle Capitolino heuvel. Daterend uit de 14e eeuw, de kathedraal van Triëst is al even indrukwekkend en voorzitterschap van de Piazza della Cattedrale.