Ibiza naar Formentera Veerboot

De Ibiza Formentera veerdienst verbindt Ibiza met Formentera en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 19 keer per dag, Trasmapi 27 keer per dag, Aquabus 3 keer per dag & de veerdienst van Mediterranea Pitiusa vaart tot maximaal 15 keer per dag.

Er is een totaal van 64 overtochten per dag op de Ibiza Formentera route tussen Ibiza en Formentera en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Ibiza - Formentera Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 19 Afvaarten / Dag 28 min
  • Prijsaanvraag
 • Trasmapi
  • 27 Afvaarten / Dag 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Aquabus
  • 3 Afvaarten / Dag 40 min
  • Prijsaanvraag
 • Mediterranea Pitiusa
  • 15 Afvaarten / Dag 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ibiza Formentera tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ibiza Formentera boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ibiza Formentera Veerboot klantenrecensies

 • "Reis van Ibiza naar Formentera"

  Ik ben afgelopen week afgereisd met de aquabus van Ibiza naar Formentera. Dit is mij heel goed bevallen. De boot was op tijd aanwezig in de haven van Ibiza en binnen 40 minuutjes ongeveer kwamen wij aan op Formentera. Op de terugweg van Formentera naar Ibiza was de boot ook op tijd. Ik vond deze Aquabus fijn aangezien ik zelf de tijden heb kunnen aangegeven qua vertrekken. Kwaliteit catering heb ik met 1 ster gerate aangezien er geen catering aan boord was.

  'Angela' reisde mee op de route Ibiza Formentera met Aquabus

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht van ibiza naar formentera en terug"

  Makkelijk te boeken online dan even tickets ophalen bij loket in ibiza, kan meteen voor de terugweg, en de boot op. Geen wachttijden, schone boot en goed op tijd. Aanrader

  'Anonieme' reisde mee op de route Ibiza Formentera met Balearia aan boord de Posidonia

  Lees meer Lees minder

Ibiza Gids

Ibiza is een eiland gelegen aan de Middellandse Zee en maakt deel uit van de Spaanse Balearen. Het eiland ligt ongeveer 80 km voor de kust van Valencia, aan de oostkust van het Spaanse vasteland. De belangrijkste steden van het eilanden zijn Ibiza, Santa Eularia des Riu en Sant Antoni de Portmany. Ibiza-stad, met zijn haven, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en is een populaire bestemming voor toeristen. In Ibiza-stad, bezoekers zullen Renaissance ommuurde gebouwen vinden, de kerk van Santo Domingo, huizen van de eigenaars, de kathedraal, de Curia's huis, het Archeologisch Museum, het kasteel, het Museum voor Moderne Kunst van Ibiza en de necropolis Punica del Puig des Molins.

Het eiland heeft een reputatie opgebouwd voor zijn zomer club scene met vele toeristen die het eiland bezoeken om van het nachtleven en de muziek te genieten. Ibiza heeft echter meer dan zijn nachtleven te bieden. In aanvulling op de stad Ibiza, grote delen op het eiland warden ook verklaard als UNESCO World Heritage Sites die de schoonheid van het eiland tegen de ontwikkeling beschermt.

Ferries vertrekken vanuit Ibiza-stad naar Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia en Formentera.

Formentera Gids

Formentera staat bekend als het laatste mediterrane paradijs, omdat de stad in staat is om het toerisme te combineren met de bescherming van het milieu. Het eiland behoort tot de Balearen in Spanje en is ongeveer 20 km lang en is ongeveer 6 km naar het zuiden van Ibiza. Formentera is alleen bereikbaar per boot vanuit Ibiza, maar deze ontoegankelijkheid maakt het een rustige plek waar je kunt vluchten voor stress en overbevolking. Bezoekers kunnen genieten van het eiland op een fietstocht of zwemmen uit de meer dan 20 km van de stranden met witte zand en kristalhelder water. Het geheim van het bestaan van een kristalheldere zee en Formentera de lange stranden, die het uit markeren van de rest van de Middellandse Zee, is de posidonea prairie die het eiland, een natuurlijke zuiveringsinstallatie die het water reinigt en maakt het mogelijk om zand te zijn omringt afgezet op de kust. Het is een echte onderwater jungle, uitgeroepen tot een World Heritage Site door UNESCO in 1999.

De vaartijd per ferry naar Ibiza is op ongeveer 30 minuten.