Hull naar Zeebrugge Veerboot

De Hull Zeebrugge veerdienst verbindt Engeland met België. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 13 uur 15 minuten.

Hull Zeebrugge vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hull naar Zeebrugge Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Engeland naar België pagina.

Hull - Zeebrugge Veerbootmaatschappij

 • P&O Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 13 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Hull Zeebrugge tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Hull Zeebrugge boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Hull Zeebrugge Veerboot klantenrecensies

 • "Wijzigingskosten opdrijven"

  Duurde lang, was eb. Vertraging. Maar daar kan niemand iets aan doen. Toen ik mijn aanvankelijke reis boekte tussen Hull en Rotterdam had ik per ongeluk de verkeerde datum teruggeboekt nl 21 mei ipv 22 mei. Een minuut later belde ik dat dat te wijzigen. Er was geen plek meer op de 22ste dus ik moest naar Zeebrugge. Kostte 80 euro extra. Heb dat maar gedaan. Ben toen P&O gaan bellen om te vragen of er nog plek was. Die was er wel maar dan met 4 op een kamer. Ik vind het jammer dat ik die optie niet van Direct Ferries gekregen heb. Vlak voor mijn reis terug dacht ik laat ik eens kijken of er echt geen ruimte was op de boot naar Rotterdam. Toen wisten jullie wel dat deze plek er was. Veranderen koste EUR 150 extra. Heb dat niet gedaan, maar het klopt niet. Ik ga dit ook niet meer doen. Boek voortaan wel direct met P&O.

  'Martin' reisde mee op de route Hull Zeebrugge met P&O Ferries aan boord de Pride of York

  Lees meer Lees minder

Hull Gids

De stad Hull of Kingston upon Hull, zijn officiële naam, is gelegen in het ceremoniële graafschap van de East Riding of Yorkshire in het noordoosten van Engeland. De stad ligt aan de rivier de Hull waar het aan de Humber estuarium voldoet, ongeveer 40 kilometer landinwaarts vanaf de Noordzee. De stad kan zijn oorsprong terug naar de monniken van Meaux Abbey traceren in de 12e eeuw, waar ze een haven nodig had om wol van hun landgoed te exporteren.

Vandaag de dag, de stad is meer dan alleen de haven en om dit weer te geven werd het bekroond met de Britse Cultuurstad voor 2017. Bezoeker attracties in de stad zijn onder andere de oude binnenstad en het Museum Quarter, Hull Marina en The Deep, een aquarium gelegen in Sammy's Point. De stad heeft ook een rijke sportieve erfgoed dat een Premier League voetbal team, Hull City Football Club, en een team Super League Rugby, Hull FC rugby club omvat.

P&O North Sea Ferries biedt dagelijks diensten naar Rotterdam/Europoort in Nederland, met een reistijd van ongeveer 10 tot 11 uur. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Zeebrugge in België, met een reistijd van ongeveer 14 uur. Finnlines verzorgt ook wekelijkse afvaarten naar Helsinki en Hamina in Finland.

Zeebrugge Gids

De stad van Zeebrugge ligt aan de Noordzeekust van België en is een van Europa's belangrijkste verkeersknooppunten te wijten aan de nabijheid van een aantal belangrijke Europese industriële steden en vanwege de goede vervoersverbindingen. Zeebrugge is ook de belangrijkste vissershaven van België en de groothandel in vis markt gelegen is er een van Europa's grootste. De haven was de plaats van de Zeebrugge Raid in april 1918, toen de Britse Royal Navy zet de Duitse binnenland marinebasis Brugge buiten werking. Admiraal Roger Keyes gepland en leidde de aanval die de Duitse batterijen bestormden en zonk de schepen in de haven aan de ingang van de basis te blokkeren voor de laatste zeven maanden van Wereldoorlog I.
Het merendeel van de passagiers kunnen een luxe cruiseschip nemen of een overtocht per ferry nemen naar Hull en Rosyth in het Verenigd Koninkrijk. De faciliteiten in de haven zijn onder andere enkele winkels, een café en comfortabele wachtruimtes.