Boek uw Hull overtocht

De veerhaven van Hull in Engeland heeft een aantal ferry routes met overtochten naar Zeebrugge & Rotterdam. Met een keuze uit maximaal 14 Afvaarten / Week verbindt de haven van Hull Engeland met België & Nederland.

Vaartijden variëren van 10 uur 45 minuten op de Rotterdam veerdienst tot 13 uur 15 minuten op de Zeebrugge veerdienst.

Hoewel u op deze pagina een kort overzicht vindt kunnen afvaarten per seizoen verschillen. Wij raden dan ook aan om actuele vertrektijden en prijzen middels onze Hull tariefzoeker op te vragen.

Hull Havenkaart

Klik voor Kaart

Hull Veerboot Alternatieven

Hull Veerdiensten

 • P&O Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 13 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • P&O Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Hull Gids

Hull's (afkorting van Kingston-upon-Hull) maritieme superioriteit dateert uit 1299, toen het ingericht werd als een zeehaven door Edward I. Het werd al snel een leidende haven van Engeland en was nog steeds een belangrijke garnizoen, toen de poorten gesloten waren tegen Karel I in 1642, de eerste serieuze daad van rebellie dat tot de Burgeroorlog zou leiden. De centrale Princes Dock zet de toon voor de moderne renovatie van Hull, de eens verlaten wateren nu omzoomd door aangelegde bakstenen en biedt uitzicht op Princes Quay en winkelcentrum met de vernieuwde jachthaven daarbuiten.Het treinstation ligt aan de westkant van de stad, op de hoofdweg van Ferensway met het busstation net ten noorden gelegen. De belangrijkste toeristische kantoor ligt midden in het centrum van Paragon Street in Queen Victoria Square.

Hoe kom je in Hull Veerboot Haven

 • Hull Haven Adres

  Hull Ferry Terminal 1, King George Dock, Hedon Road, Hull HU9 5PS Hull Ferry Terminal 1, King George Dock, Hedon Road, Hull HU9 5PS Hull Ferry Terminal 2, King George Dock, Hedon Road, Hull HU9 5PS

 • Hull Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hull vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hull Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!