Hirtshals naar Larvik Veerboot

De Hirtshals Larvik veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Color Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Hirtshals Larvik vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hirtshals naar Larvik Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Denemarken naar Noorwegen pagina.

Hirtshals - Larvik Veerbootmaatschappij

 • Color Line
  • 14 Afvaarten / Week 3 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Hirtshals Larvik tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Hirtshals Larvik boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Hirtshals Larvik Veerboot klantenrecensies

 • "Goede reis"

  Prima reis gehad met Color Line van Hirtshals naar Larvik.

  'Roel' reisde mee op de route Hirtshals Larvik met Color Line aan boord de Superspeed 2

  Lees meer Lees minder

Hirtshals Gids

Hirtshals is een stad en haven gelegen aan de kust van het Skagerrak op het eiland Vendsyssel-Thy, aan de bovenkant van de Jutland schiereiland in het noorden van Denemarken. De stad is misschien het best bekend om zijn visserij en haven. Visserij speelt een grote rol voor de stad en haar bewoners, net als het toerisme en het verhuur van zomerhuisjes. Als gevolg van de veerverbindingen met Noorwegen, de winkels in Hirtshals gedijen op het grote aantal bezoekers, vooral Noren, die de winkels in de kleine stad het hele jaar door bezoeken. De Nordsoen Oceanarium is een van de grootste aquaria in Europa en is te vinden in de stad. Het aquarium heeft meer dan 70 verschillende soorten in de collectie.

De haven ligt vol activiteiten en de sfeer is authentiek. Bij een bezoek aan Hirtshals kunt u van de natuurlijke omgeving genieten die ideaal is voor vele outdoor-activiteiten.

U kunt vanuit de haven veerboten nemen naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.

Larvik Gids

Larvik is gelegen in de provincie Vestfold, Noorwegen. De stad kan zijn oorsprong terug traceren tot de late 17e eeuw, toen Larvik opgericht werd door Ulrik Fredrik Spectrum, de eerste graaf van Laurvig, in 1671. De Treschow landgoed, die momenteel eigendom is van Mille-Marie Treschow "rijkste vrouw van Noorwegen." ligt in Larvik en werd opgericht in het jaar 1820 toen de laatste graaf van Laurvig failliet werd verklaard. Bezoekers van de stad kunnen genieten van de Galleri Winther, de Larvik Art Association, de Bronstijd Carvings op Haugen, de Brunla Begrafenis Area, de Berg stenen kerk en de Hedrum Rural Museum.

Vanuit de haven vertrekken dagelijkse veerdiensten naar Hirtshals in Denemarken. De inchecktijd is uiterlijk 1 uur voor vertrek.