Goedkope veerboten naar Zweden via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Zweden op onze Goedkope veerboten naar Zweden pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Zweden bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Zweden of exclusieve Zweden aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Zweden te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Zweden pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Vaar de Oostzee met Finnlines

Geplaatst:29 augustus 2017 15:02 Veerbootmaatschappij: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Zweden - Finland vanaf slechts 55 euro enkele reis

Geplaatst:29 augustus 2017 10:00 Veerbootmaatschappij: Tallink Silja

Reis tussen Zweden en Finland met Tallink Silja vanaf slechts € 55, wanneer u bij Direct Ferries boekt.

Baltische Zomer: Tot 80% korting bij Tallink Silja

Geplaatst:20 juni 2017 13:47 Veerbootmaatschappij: Tallink Silja

Reis tussen Zweden en Finland deze zomer met Tallink Silja en bespaar tot 80% wanneer u bij Direct Ferries boekt.

Over Zweden

Zweden heeft een benijdenswaardige levensstandaard onder een gemengd systeem van high - tech kapitalisme en uitgebreide sociale uitkeringen bereikt. Het land heeft een modern distributiesysteem, uitstekende interne en externe communicatie, en geschoolde arbeidskrachten.

Een militaire macht in de 17e eeuw, Zweden heeft niet deelgenomen aan een oorlog in bijna twee eeuwen. Een gewapende neutraliteit werd bewaard in beide wereldoorlogen.

Zweden is een grote, geografisch gevarieerd en vreemd genoeg weinig bekende land, en het gevoel van ruimte is een van zijn beste eigenschappen. Het verlaten van de dichtbevolkte zuiden relativamente en reizen naar gebieden met weinig mensen is niet ongewoon. De westkust havens zijn het historische havens - Göteborg, Helsingborg en Malmö, die nu verbonden zijn door brug naar Kopenhagen.

Stockholm is de hoofdstad en de hoogste attractie van het land, met een bundel van eilanden huisvesting monumentale architectuur, mooie musea en de meest actieve nachtleven en cultuur van het land.

Midden-en Noord-Zweden zijn het toeristische brochures van het land: grote delen van het bos, onuitputtelijke meren - ongeveer 96.000 - en enkele van de beste wandeling gebieden in Europa. Het zuiden is met twee treinroutes bereikbaar. De oostelijke gebied, dicht bij de Botnische kust, passeert oude hout gebouwde nieuwe steden en geplande degenen, en heeft veerhavens met verbindingen naar Finland. In het centrum, de treinen rijden door merengebied en bergen, en de treinsporen zijn niet zichtbaar.