Goedkope veerboten naar Sicilië via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Sicilië op onze Goedkope veerboten naar Sicilië pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Sicilië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Sicilië of exclusieve Sicilië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Sicilië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Sicilië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

GNV: bespaar 25% korting op nieuwe seizoenovertochten

Geplaatst:30 juni 2017 13:40 Veerbootmaatschappij: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci werkt regelmatig over de Middellandse Zee en boekingen zijn nu geopend tot 30 april 2018. U kunt nu dus alvast uw reis plannen tussen Frankrijk, Italië, Spanje, Tunesië, Marokko of de eilanden Sicilië en Sardinië.

Over Sicilië

Sicilië is een autonome regio van Italië en het grootste eiland aan de Middellandse Zee. Sicilië werd gekoloniseerd door de Feniciërs en Punische kolonisten uit Carthago en door de Grieken, begin van de 8ste eeuw voor Christus. De belangrijkste kolonie werd opgericht in Syracuse in 734 voor Christus. Andere belangrijke Griekse kolonies waren Gela, Acragas, Selinunte, Himera, en Zancle of Messene. Deze stadstaten waren een belangrijk deel van de klassieke Griekse beschaving, met Sicilië als deel van Magna Graecia – beide Empedocles en Archimedes kwamen uit Sicilië. Siciliaanse politiek werd verweven met de politiek in Griekenland zelf, dit leidt tot de rampzalige Siciliaanse Expeditie door Athene tijdens de Peloponnesische Oorlog. De vulkaan Etna, gelegen dicht bij Catania is 10.900 meter hoog , waardoor het de hoogste vulkaan van Europa is. Ook is het een van 's werelds meest actieve vulkanen. De Eolische eilanden in het noorden zijn administratief een deel van Sicilië, net als de Egadische Eilanden en Pantelleria Island in het westen, Ustica Island in het noordwesten, en de Pelagische eilanden in het zuid- westen.