Goedkope veerboten naar Frankrijk via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Frankrijk op onze Goedkope veerboten naar Frankrijk pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Frankrijk bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Frankrijk of exclusieve Frankrijk aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Frankrijk te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Frankrijk pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

GNV: bespaar 25% korting op nieuwe seizoenovertochten

Geplaatst:30 juni 2017 13:40 Veerbootmaatschappij: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci werkt regelmatig over de Middellandse Zee en boekingen zijn nu geopend tot 30 april 2018. U kunt nu dus alvast uw reis plannen tussen Frankrijk, Italië, Spanje, Tunesië, Marokko of de eilanden Sicilië en Sardinië.

Over Frankrijk

Het is moeilijk om te generaliseren over Frankrijk - zoals Charles de Gaulle ooit opmerkte, 'hoe kan men een land dat 365 soorten kaas heeft beschrijven?'
Toch is er iets over dit prachtige land dat miljoenen francofielen per jaar trekt voor een voorproefje van la vie Français.
Zou het de chique boulevards van Parijs, de sprankelende skipistes van de Alpen, zonovergoten wijngaarden en in de zon gebakken stranden, een stoffige spelletje jeu de boules, of koffie en croissants in een onontdekte dorp zijn?
Of misschien een rondleiding door de majestueuze kastelen van de Loire dat een beroep, de glamoureuze jet-set levensstijl van de Middellandse Zee, of een ontspannen picknick in de Provence, waar de lucht geurig is met wilde kruiden en lavendel?
Denk ook aan de geneugten van andere minder bekende regio's zoals de Franche - Comte, Gascogne of Berry, diep in het groene hart van Frankrijk - regio stevig geworteld in het land, waarvan de slaperige dorpen bezoekers de kans bieden om de echte douceur de vivre van provinciale Frankrijk te proeven.

Er is niet te ontkennen dat Frankrijk een land is van grote contrasten, met een eindeloze keuze aan verleidelijke bestemmingen, een rijke verscheidenheid aan landschappen, keukens, klimaten en volkeren, met een uitzonderlijk cultureel erfgoed.
Het is gemakkelijk om te zien waarom de Fransen thuis blijven voor hun vakantie en waarom ze hun land La Belle France noemen.