Goedkope veerboten naar Engeland via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Engeland op onze Goedkope veerboten naar Engeland pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Engeland bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Engeland of exclusieve Engeland aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Engeland te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Engeland pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Veerboten naar Engeland: Bespaar tot 50%

Geplaatst:05 september 2017 11:53 Veerbootmaatschappij: Stena Line

Reis tussen Holland en Engeland dit jaar met Stena Line en bespaar tot 50% op je veerbootovergang bij het boeken met Direct Ferries.

Frankrijk - Engeland korte vakantie vanaf slechts 49€

Geplaatst:30 augustus 2017 13:57 Maatschappijen: DFDS Seaways & P&O Ferries

Reis per boot vanuit Frankrijk (Calais of Duinkerken) naar Engeland (Dover) en profiteer van de speciale korte vakantie tarieven – retour vanaf €49!

Over Engeland

De grootste en dichtstbevolkte bestanddeel land van het Verenigd Koninkrijk, Engeland neemt het grootste deel van de zuidelijke tweederde van het eiland Groot-Brittannië.

Tot voor kort werd Engeland in het algemeen beschouwd als een zachte, legendarische land -vries ingelijst ergens in de jaren '30, de thuisbasis van het postkantoor, landelijke pub en pastorie. Het land is nu beter bekend om bruisende steden met een geweldig nachtleven en attracties, in contrast met groene en aangename landschap.
Met intrigerende steden, prachtige natuur, Engeland heeft voor elk wat wils. Van de essentiële heerlijkheden van Londen, Stratford, Gloucester en York, tot de eigenzinnige geneugten van Newcastle, Liverpool en Manchester, de engelse steden zijn levendige, bruisende plaatsen.

Geniet van de ongeëvenaarde schoonheid van de Cotswolds en de Dales, de zijwegen van Northumberland, en de kerk beladen Lincolnshire. U kunt ook de Engelse ‘new - wave’ wijnen en een kosmopolitische keuken proeven. Ontsnap de toeristische paden, kies voor de rustige platteland met 'echte' pubs, en breng een bezoek aan een traditionele markt.

Engeland is gastvrij, vriendelijk, boeiend en leuk, waar pracht en praal de vaak bizarre eigenaardigheden van de mensen balanseert. Als u van Engelse humor houdt, dan is deze Engeland zeker iets voor u.