Genua naar Tunis Veerboot

De Genua Tunis veerdienst verbindt Italië met Tunesië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 24 uur Terwijl de CTN Ferries veerdienst loopt tot 3 keer per week met een duur van 22 uur.

Dus dat is een totaal van 6 overtochten per week op de Genua Tunis route tussen Italië en Tunesië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Genua - Tunis Veerbootmaatschappij

 • Grandi Navi Veloci
  • 3 Afvaarten / Week 24 uur
  • Prijsaanvraag
 • CTN Ferries
  • 3 Afvaarten / Week 22 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Genua Tunis tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Genua Tunis boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Genua Tunis Veerboot klantenrecensies

 • "Prima service"

  Prima verloopt van uitgifte tickets in zowel Italie als in Tunis (terugreis). Vriendelijk personeel aan boord, lekkere koffie(machine). Voldoende keuze uit diverse warme maaltijden (lunch en diner) voor een redelijk bedrag. Prima hut (4p) met lekkere warme douche. Vanuit Italie was vertrek en aankomst tijd volgens schema. Voldoende faciliteiten aan boord om te kunnen zitten en eventueel spelen (kinderen), evenals een duty-free shop. Betere service aan boord dan boten van CTN (met name door servicegerichtheid personeel) en vergelijkbaar met service van Grimaldi Lines. Voor herhaling vatbaar.

  'Ingmar' reisde mee op de route Genua Tunis met Grandi Navi Veloci aan boord de Majestic

  Lees meer Lees minder
 • "Goede bootreis"

  De veerboot van Genua naar Tunis en vice versa geboekt via directferries is van de zomer een goede zet geweest. De afhandeling was helder, de bootreis prima. De vaartijden zijn afhankelijk van de instapprocedure: het schip vertrekt niet voordat iedereen er op is. Voor ons was zowel de heen- als terugreis 18 uur i.p.v. 24 uur, maar het vertrek was beide 2 uur later dan gepland. De boot is prima.

  'Anonieme' reisde mee op de route Genua Tunis met Grandi Navi Veloci aan boord de La Superba

  Lees meer Lees minder

Genua Gids

Genua is een havenstad in Italië en de hoofdstad van de regio Ligurië, gelegen aan de Middellandse Zee. De oude stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 2006 en de stad heeft in het algemeen een rijke geschiedenis van de kunst, muziek, architectuur en gastronomie. De stad werd daarmee uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2004. Genua is ook de geboorteplaats van Christopher Columbus en Niccolo Paganini.
Het historische centrum van Genua is een doolhof van pleintjes en smalle caruggi (typische Genuese steegjes), en heft zich toegevoegd bij een middeleeuwse dimensie na de 16e eeuw en de barokke ingrepen (San Matteo plein en de oude via Aurea, nu via Garibaldi). Overblijfselen van de oude 17e-eeuwse muren zijn nog steeds zichtbaar in de omgeving van San Lorenzo kathedraal, de best bezochte plaats van aanbidding van Genua.
De haven van Genua is de grootste Italiaanse commerciële en industriële haven en één de meest actieve Europese havens aan de Middellandse Zee. De Ferry Terminal bevindt zich in Calata Chiappella, tussen Ponte Assereto en Ponte Colombo. Vanuit de haven vertrekken veerboten voornamelijk naar Sardinië, Sicilië, Corsica, Spanje, Tunesië en Marokko. De ferry terminal heft veel voorzieningen zoals wachtkamers en een groot winkelcentrum, en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tunis Gids

Tunis, de hoofdstad van Tunesië, is gelegen aan de noordelijke kant van het land, dicht bij Carthago en Sidi Bou Said. Met zijn prachtige mix van verschillende architecturale stijlen, brede boulevards en smalle steegjes doorkruist, gedeeltelijk, door trams Tunis belichaamt de geest en het erfgoed van de zuidelijke en noordelijke Middellandse Zee. 9e eeuw Medina van de stad heeft niet meer zijn oude, stenen muren maar de taps toelopende straten, souks, moskeeën en historische structuren blijven als een UNESCO World Heritage Site. In scherp contrast met de oude wijk van de desoriënterende twist van dunne doorgangen, de Ville Nouvelle (Nieuwe Stad) van Tunis heeft een nette, ordelijke raster-stijl lay-out en koloniale elegantie gebouwd door de Fransen. In het centrum van de hoofdstad, heeft meer recente revitalisering bracht verse glamour en renovatie om zijn fijne art nouveau theaters, Frans-Arabische markt gebouwen en koloniale kathedralen gebouwd in Romeinse Byzantijnse stijl. Om de middag hitte van de stad te ontsnappen, kunnen bezoekers een zitplaats op het schaduwrijke terras van het Belvedere Park terrasje vinden of op zoek gaan naar de goed onderhouden musea zoals het Dar Ben Abdallah, het Musée National du Bardo.