Veerboten naar Engeland

Met toegang tot live afvaarten en de beste tarieven voor alle veerboot routes naar Engeland, bij Direct Ferries vindt u de juiste ferry overtocht tegen de laagste prijs.

U kunt alle overtochten naar Engeland snel en eenvoudig vergelijken, zodat u verzekerd bent van de beste beschikbare overtochten tegen de beste prijs!

Waar wacht u nog op? Kies de gewenste vertrekplaats uit ons Zoek en boek systeem om te vergelijken en besparen op de ticketprijs.
Engeland
Engeland
Veerboten naar Engeland
Engeland
Engeland

Over Engeland:

De grootste en dichtstbevolkte bestanddeel land van het Verenigd Koninkrijk, Engeland neemt het grootste deel van de zuidelijke tweederde van het eiland Groot-Brittannië.

Tot voor kort werd Engeland in het algemeen beschouwd als een zachte, legendarische land -vries ingelijst ergens in de jaren '30, de thuisbasis van het postkantoor, landelijke pub en pastorie. Het land is nu beter bekend om bruisende steden met een geweldig nachtleven en attracties, in contrast met groene en aangename landschap.
Met intrigerende steden, prachtige natuur, Engeland heeft voor elk wat wils. Van de essentiële heerlijkheden van Londen, Stratford, Gloucester en York, tot de eigenzinnige geneugten van Newcastle, Liverpool en Manchester, de engelse steden zijn levendige, bruisende plaatsen.

Geniet van de ongeëvenaarde schoonheid van de Cotswolds en de Dales, de zijwegen van Northumberland, en de kerk beladen Lincolnshire. U kunt ook de Engelse ‘new - wave’ wijnen en een kosmopolitische keuken proeven. Ontsnap de toeristische paden, kies voor de rustige platteland met 'echte' pubs, en breng een bezoek aan een traditionele markt.

Engeland is gastvrij, vriendelijk, boeiend en leuk, waar pracht en praal de vaak bizarre eigenaardigheden van de mensen balanseert. Als u van Engelse humor houdt, dan is deze Engeland zeker iets voor u.

Veerboten naar Engeland vanuit België

7 Avaarten / Week
Reistijd: 14 uur 30 minuten
P&O Ferries

Veerboten naar Engeland vanuit Nederland

Veerboten naar Engeland vanuit Noord Ierland

Veerboten naar Engeland vanuit Spanje

Veerboten naar Engeland vanuit Frankrijk

Veerboten naar Engeland vanuit Eiland van Man

Veerboten naar Engeland vanuit Ierland

Veerboten naar Engeland vanuit Eiland van Wight

Veerboten naar Engeland vanuit Guernsey

Veerboten naar Engeland vanuit Jersey

© Direct Ferries Ltd