Al Hoceima naar Motril Veerboot

De Al Hoceima Motril veerdienst verbindt Marokko met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur.

Al Hoceima Motril vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Al Hoceima naar Motril Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Spanje pagina.

Al Hoceima - Motril Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 2 Afvaarten / Week 3 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Al Hoceima Motril tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Al Hoceima Motril boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Al Hoceima Gids

De stad Al Hoceima ligt in het noorden van Marokko, aan de noordelijke rand van het Rifgebergte, en aan de Middellandse Zee. Al Hoceima is de hoofdstad van de regio Taza-Al Hoceima-Taounate. De stad ligt boven op een hoge kliffen met uitzicht op twee baaien, een strand (Plage Quemado) en een commerciële haven. Blvd Mohammed V loopt parallel met de rand met het Spaanse College aan de ene kant en de Place du Rif aan de andere. Het merendeel van de banken, hotels en restaurants zijn langs of hier in de buurt, met een paar betalbare opties geclusterd rond Place du Rif. De vlakke raster van de brede straten is gemakkelijk te navigeren.
De haven van Al Hoceima is niet voor commerciële schepen bedoelt, maar verwelkomt vele locale vissersvaartuigen en is uiterst belangrijk voor de toeristische sector. Toeristen en bezoekers kunnen seizoensgebonden overtochten boeken. De baai heeft suggestieve zonsondergangen en kristalhelder water waar je een grote verscheidenheid aan soorten dolfijnen kunt zien. Toeristen komen vaak naar Al Hoceima om de dolfijnen te bekijken.

Motril Gids

Motril is gelegen in het meest zuidelijke deel van de provincie Granada in Spanje, tussen de Sierra Nevada gebergte en de Middellandse Zee. De stad Malaga ligt op ongeveer 100 km van Motril, en Sevilla ligt op ongeveer 3 uur rijafstand en Madrid op 5 uur rijafstand. De belangrijkste autonome haven van Motril omvat een commerciële haven, vissershaven en Yacht Club met een totaal van 190 ligplaatsen. De Heilige week in Motril is uitgeroepen tot Nationaal Toeristisch Belang, Het bestaat uit 12 broederschap, 23 pasos en meer dan 6.000 volgers. Er zijn optochten elke dag. De Heilige week in Motril begon in 1600 met de oudste broederschap, genaamd Vera Cruz. Na de burgeroorlog had elke broederschap om zijn patrimonium te herstellen.

De zachte wateren van de Middellandse Zee baden de kust van Granada. Het subtropische klimaat van de kust en de kalme, warme wateren, maken het een ideale plek voor alle vormen van watersport. Duiken liefhebbers kunnen genieten van een van de mooiste zee verdiepingen van de Andalusische kust.

In de mooie jachthaven vindt u watersportfaciliteiten en bootexcursies. Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Melilla, Al Hoceima en Nador.